Απίστευτο: Γονείς με 14  γιους  απέκτησαν επιτέλους  την κ0ρη (βίντεο)

Απίστευτο: Γονείς με 14 γιους απέκτησαν επιτέλους την κòρη (βίντεο).Καλά διαβάσατε! Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς ακόμη και το πρώτο παιδί να έχει έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως μερικά ζευγάρια εκεί έξω δεν κάνουν ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Κάνουν δέκα πέντε παιδιά!

Μία οικογένεια από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μετά από 14 γιους έφερε στον κόσμο το 15ο τους παιδί. Και αυτή τη φορά είναι κoρίτσι! Μία ιστορία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε δεν συναντάμε καθόλου συχνά, ανθρώπους με τόσα παιδιά.

Δείτε ακόμα μαγευτικές εικόνες από ξενοδοχείο στη Σουηδία που είναι ολοκληρωτικά φτιαγμένο από πάγο

Φυσικά αυτή η οικογένεια δεν έγινε θέμα συζήτησης μόνο στο διαδίκτυο. Οι ειδήσεις στα δελτία της Αμερικής ασχολήθηκαν για μέρες με την περίπτωσή τους, αφού είχαν το θάρρος να φέρουν στον κόσμο 15 ευτυχισμένα παιδιά. Και φαίνεται πως μετά από 14 γιούς, ένα κòριτσάκι ήταν αυτό που ήθελε η οικογένεια για να ολοκληρωθεί.

Αυτή την περίεργη και συνάμα τόσο ευχάριστη είδηση θα μοιραστούμε στο σημερινό μας άρθρο μαζί σας. Φυσικά αυτοί οι άνθρωποι είναι υπόδειγμα εφόσον είναι καλοί γονείς. Διαβάστε παρακάτω: 

Η οικογένεια που έγινε διάσημη σε όλο τον πλανήτη λέγεται Schwandt και είναι από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια αφού μετά τους 14 πανέμορφους γιους τους, έφεραν στον κόσμο την υγιέστατη κòρη τους.

Το κòριτσάκι φέρει το όνομα Maggie Jayne και είναι το 15ο μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να φανταστούν. Ο Jay, πατέρας των παιδιών,  έξω από το μαιευτήριο δήλωσε:

«Αυτή η χρονιά είναι αξιομνημόνευτη για τόσα πολλά πράγματα, για τόσους λόγους, αλλά η Maggie είναι το μεγαλύτερο δώρο απ’ όσα θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε»

Η οικογένεια Schwandt έχει δικό της κανάλι στο Youtube με το όνομα 14 Outdoorsmen και μοιράζονται με όλο τον κόσμο, πως είναι η καθημερινότητα μιας τόσο μεγάλης οικογένειας.

Ο μεγαλύτερο γιoς της οικογένειας είναι σήμερα 28 χρονών και ονομάζεται Tyler. Ο ίδιος δήλωσε:

«Οι γονείς μου ευλογήθηκαν επιτέλους με ένα κòριτσάκι που ποτέ δεν πίστευαν πως θα αποκτούσαν. Έχουν περάσει 12 ώρες από τη στιγμή που μας το είπε ο μπαμπάς και ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Δεν ξέρω καν αν η μαμά μου έχει ροζ ρουχαλάκια».

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι πιθανότητες να έχουν τόσα πολλά παιδιά αλλά κανένα κòρίτσι ήταν στο 0,2%. Μάλιστα οι Οι Jay και Kateri Schwandt γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και παντρεύτηκαν το 1993, όταν ήταν και οι δύο φοιτητές.

Τα πρώτα τρία παιδιά ήρθαν μετά την αποφοίτησή τους και έκτοτε δεν σταμάτησαν να μεγαλώνουν διαρκώς την οικογένειά τους. Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη οικογένεια όμως κανένας από τους δύο γονείς δεν έβαλε την καριέρα του στον πάγο.

Η μητέρα έκανε μεταπτυχιακά και ο πατέρας σπούδασε οικονομικά παρά το γεγονός ότι είχαν παιδιά να μεγαλώσουν. Λέτε μετά την κòρη να σταματήσουν; Μπορεί το ζευγάρι να ήθελε να φέρει στον κόσμο τόσα χρόνια ένα κoρίτσι. Εμείς νομίζουμε ότι το 16ο παιδί δε θα αργήσει να έρθει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close