12χρονος σώζει την μητέρα του από βέβαιο θάνατο ύστερα από την πτώση κορμού δέντρου!

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γονείς και ειδικότερα οι μητέρες, θα έβαζαν σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή τους, για να είναι καλά τα παιδιά τους. Αυτό που πολλοί δεν αναφέρουν, είναι ότι τα παιδιά θα έθεταν κι εκείνα τη ζωή τους σε κίνδυνο, μόνο και μόνο για να είναι καλά οι γονείς τους.

Οι δεσμοί αγάπης που έχει ένα παιδί με την μητέρα του, δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Μόνο με πράξεις. Και φαίνεται πως ο 12χρονος της σημερινής μας ιστορίας, έδειξε και με το παραπάνω, ότι μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο, μόνο και μόνο για την αγαπημένη του μητέρα.

Δείτε ακόμα Τα 14 πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν πει παιδιά! Θα κατατρομάξετε! (βίντεο)

Ένας 12χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έσωσε την μητέρα του από βέβαιο θάνατο, όταν ένας κορμός δέντρου, παραλίγο να πέσει πάνω της. Η ιστορία είναι συγκλονιστική και το βίντεο που θα δούμε στο τέλος του άρθρου, μας έκανε να χαζέψουμε την οθόνη με δέος για αρκετά λεπτά. Διαβάστε παρακάτω:

12χρονος σώζει την μητέρα του από βέβαιο θάνατο ύστερα από την πτώση κορμού δέντρου!

Μια μητέρα, απολάμβανε τον ήλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθισμένη στον κήπο της. Τα δυο της παιδιά έπαιζαν στην πισίνα και η μητέρα φαίνεται να τα χαζεύει με μια απίστευτη χαλάρωση. Όλα λοιπόν κυλούσαν υπέροχα μέχρι που ο 12χρονος γιος της, δείχνει να την φωνάζει τρομαγμένος.

Ο 12χρονος γιος της, φωνάζει τρομαγμένος στην μητέρα του να σηκωθεί γρήγορα από την καρεκλά της. Εκείνη σηκώνεται έντρομη και λίγα λεπτά αργότερα ένας κορμός δέντρου πέφτει πάνω της. Μάλιστα, μερικά από τα κλαδιά του την ακούμπησαν ξυστά.

Δείτε ακόμα Τα 7 πιο ασυνήθιστα πειράματα ανθρώπων που άλλαξαν τη ζωή τους- Έζησε χωρίς λεφτά για 20 χρόνια

Εκείνη τρομαγμένη, πηγαίνει μέσα στο σπίτι και φωνάζει να την ακολουθήσουν και τα παιδιά της, που εκτός από τον 12χρονο φαίνεται πως το αδερφάκι του, δεν είχε προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έγινε. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

12χρονος σώζει την μητέρα του από βέβαιο θάνατο ύστερα από την πτώση κορμού δέντρου!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φυσικά δεν άργησε να γίνει viral. Όλος ο πλανήτης θαύμασε τον 12χρονο ήρωα που έδρασε άμεσα και είχε φοβερά αντανακλαστικά καταφερνοντας να σώσει την αγαπημένη τους μητέρα.

«Καθόμουν δίπλα στην πισίνα, χαλαρώνοντας και διαβάζοντας το βιβλίο μου, ενώ τα παιδιά μου έπαιζαν στην πισίνα. Τότε άκουσα ένα ξύλο να σπάει και τον γιο μου να φωνάζει “Μαμά, τρέχα!”. Σηκώθηκα αμέσως από την καρέκλα μου και τότε ένα τεράστιο δέντρο έπεσε ακριβώς πάνω της», είπε η μητέρα για το σοκαριστικό γεγονός.”

12χρονος σώζει την μητέρα του από βέβαιο θάνατο ύστερα από την πτώση κορμού δέντρου!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

Close