46χρονη γυναίκα μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ εξαιτίας του πρώην της

46χρονη γυναίκα μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ εξαιτίας του πρώην της. Η 46χρονη μπήκε και στο Guinness World Records ως την γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ.

Μία γυναίκα από το Μεξικό η οποία έχει… μεταμορφωθεί σε ”βαμπίρ” λόγω της εμφάνισής της, πλέον προειδοποιεί τους ακόλουθούς της λέγοντάς του ”να προσέχουν τι κάνουν στο σώμα τους”

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει πως ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας την έκανε να αλλάξει εξωτερικά καθώς θεωρούσε πως η νέα εικόνα της θα της έδινε τη δύναμη και την απελευθέρωση που χρειαζόταν.

Δείτε ακόμη 11 φωτογραφίες με τα πιο περίεργα λαχανικά του κόσμου

Πιο συγκεκριμένα, η Κριστέρνα έχει κάνει σχεδόν 50 επεμβάσεις στο σώμα της, το οποίο όπως ισχυρίζεται έχει καλυφθεί κατά 99% από τατουάζ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες είναι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο, καθώς έχει τατουάζ μέχρι και στα μάτια.

Το περιστατικό που την άλλαξε

Έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν 14 ετών και λίγα χρόνια μετά πήρε το πτυχίο της στο ποινικό δίκαιο. Είχε μια κανονικής ζωή, αλλά ένα περιστατικό την έκανε να αλλάξει εξωτερικά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Josè Cristerna (@_maria_jose_christerna_)

Δείτε ακόμη Τα 10 πιο παράξενα αντικείμενα και όχι μόνο που μετέφεραν παράνομα επιβάτες στο αεροδρόμιο!

Μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό αποφάσισε να τροποποιήσει το σώμα της ως σήμα δύναμης και απελευθέρωσης. Γέμισε με τατουάζ, πίρισνγκ, έκοψε τη γλώσσα της, έβαλε εμφυτεύματα στο κεφάλι της, με το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει σε βαμπίρ.

Εξ ου και το προσωνύμιο «βαμπίρ της πραγματικής ζωής» που την ακολουθεί πλέον, παρότι δεν της αρέσει να πίνει αίμα. Μια από τις πιο δύσκολες και επώδυνες διαδικασίες ήταν τα τατουάζ που έκανε στα μάτια.

Μπήκε στο Guinness World Records

Μιλώντας στο Guinness World Records, η Κριστέρνα τόνισε ότι πολλοί από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν το σώμα τους δεν ήταν αναστρέψιμοι και επομένως, δεν θα έπρεπε να γίνονται για να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Γι’ αυτό και τόνισε ότι θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν κάνει κάτι ακραίο στο σώμα του.

«Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ καθώς είναι μη αναστρέψιμο. Μου αρέσει η εμφάνισή μου, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι πολύ ανοιχτοί στα τατουάζ και στα piercing και σε όλα.

Δείτε ακόμη 10 περίεργα πράγματα για τα νεογέννητα που πρέπει να ξέρετε!

Έχουν γίνει μόδα, όμως μπορεί να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν είναι αυτό που θέλουμε πια ή μπορεί να μην μας αρέσουν πια. Επομένως, πρέπει να το σκεφτείς πολύ για να το αγαπήσεις και να μπορέσεις να το υπερασπίζεσαι σε όλη σου τη ζωή», ανέφερε.

Η Κριστέρνα πρόσθεσε ότι μια τροποποίηση στο σώμα μπορεί να φαίνεται ωραία τώρα, αλλά θα πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του πως θα φαίνεται όταν φτάσει σε μεγαλύτερη ηλικία.

Δείτε ακόμη 11 πολύ περίεργα έθιμα γάμων από διάφορα μέρη του κόσμου

Κι ενώ προειδοποίησε τους ανθρώπους να σκεφτούν προσεκτικά προτού κάνουν κάποια ακραία και μόνιμη αλλαγή στο σώμα τους, η ίδια είπε ότι θα συνέχιζε τις τροποποιήσεις.

Close