Τα 10 πιο παράξενα αντικείμενα και...όχι μόνο που μετέφεραν παράνομα επιβάτες στο αεροδρόμιο!

Πολλές φορές έχουν καταγράφει περιστατικά με επιβάτες να θέλουν να μεταφέρουν παράνομα  μερικά αντικείμενα. Τα περισσότερα από αυτά, δεν είναι κάτι τόσο ανησυχητικό ενώ μερικά, απορούμε γιατί μέχρι και σήμερα είναι παράνομα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικοί επιβάτες, που πιάστηκαν στα αεροδρόμια όλου του κόσμου, να προσπαθούν να μεταφέρουν παράνομα, τα πιο παράξενα αντικείμενα και…όχι μόνο. Το άρθρο το βρήκαμε από το βίντεο του κανάλι Τα Καλύτερα Το10 και θα το μοιραστούμε παρακάτω μαζί σας:

Δείτε ακόμα τις 10 πιο παράξενες ασθένειες του κόσμου! Πάθαμε πλάκα!

10 παράξενα αντικείμενα που μετέφεραν επιβάτες στο αεροδρόμιο- Πρώτη ιστορία

Στην Κολομβία μια γυναίκα μέσα στις γόβες της, έκρυβε 280.0ο0 ευρώ, τα οποία και θα διακινούσε λαθραία. Επειδή η γυναίκα φερόταν περίεργα, οι άντρες του αεροδρομίου δεν δίστασαν να ξηλώσουν ακόμη και τους πάτους των παπουτσιών της, οπού βρήκαν και τα λαθραία χαρτονομίσματα.

10 παράξενα αντικείμενα που μετέφεραν επιβάτες στο αεροδρόμιο- Δεύτερη ιστορία

Το 2005 ένας αξιωματικός ασφαλείας παρατήρησε κάποιους περίεργους ήχους από την φούστα μιας γυναίκας. Τότε, της έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο και διαπίστωσαν ότι μέσα στη φούστα, είχε βάλει μια ειδική θήκη στην οποία υπήρχαν σπάνια ζωντανά ψάρια, τα οποία κόστιζαν μια περιουσία.

Τρίτη ιστορία

Μια γυναίκα στην Μελβούρνη, συνελήφθη γιατί προσπάθησε  να ταξιδέψει με 65 μικρά ζωντανά φίδια, τα οποία είχε κρύψει μέσα στο σουτιέν της. Επίσης βρήκαν 6 μικρές σαύρες στην πλάτη της, μέσα από την μπλούζα της.

Η γυναίκα κίνησε τις υποψίες, όταν έξινε επανειλημμένα την περιοχή στο στήθος της. Σύμφωνα με την ίδια, ήθελε να ανοίξει φάρμα με ερπετά.

Δείτε ακόμα Διάφανα ζώα: Κι όμως υπάρχουν! Τα θαύματα της φύσης που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Τέταρτη ιστορία

Στο Π ενός ηλικιωμένου άντρα, βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άντρας δεν ήταν ηλικιωμένος. Είχε μεταμφιεστεί έτσι ώστε να περάσει απαρατήρητος. Αλλά δεν πέρασε. Το περιστατικό έγινε το 2012 στην Νέα Υόρκη.

Πέμπτη ιστορία

Το 2005 στην Μελβούρνη ένας άντρας πιάστηκε από την ασφάλεια του αεροδρομίου, να έχει δεμένα μέσα σε εφημερίδες δυο ζωντανά περιστέρια στα ποδιά του. Το γιατί, δεν το μάθαμε ποτέ. Επίσης είχε μαζί του δυο αυγά πουλιών. Ο άντρας κατάφερε να ταξιδέψει από το Ντουμπάι στη Μελβούρνη, χωρίς να πιαστεί από την ασφάλεια.

Έκτη ιστορία

Στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ πιάστηκε άντρας να προσπαθεί να μεταφέρει λαθραία 98 i phone. Είχε κολλήσει τα κινητά τηλεφωνά μέσα από τα ρούχα του. Η ασφάλεια, παρατήρησε τον περίεργο τρόπο που περπατούσε και αποφάσισε να τον ψάξει.

10 παράξενα αντικείμενα που μετέφεραν επιβάτες στο αεροδρόμιο- Έβδομη ιστορία

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ένα ζευγάρι πιάστηκε  να θέλει να μεταφέρει το 5 μηνών βρέφος τους μέσα στο σακβουαγιάζ τους. Σύμφωνα με τους ίδιους τους επιβάτες, το παιδί δεν μπορούσε να ταξιδέψει χωρίς βίζα και επειδή ο άντρας…βιαζόταν, έπεισε την γυναίκα να το πάρουν μαζί τους κρυφά.

Όγδοη ιστορία

Ένας καθηγητής βιολογίας βρήκε μια νεκρή φώκια και αποφάσισε να κόψει το κεφάλι της και να το μεταφέρει μαζί του. Στην Νέα Υόρκη όμως πιάστηκε και αφού αποχωρίστηκε το κεφάλι της Φώκιας πλήρωσε πρόστιμο 20.000 δολαρίων, αφού το να κόβεις μέλη από νεκρά σπάνια ζώα είναι παράνομο.

Δείτε ακόμα Οι πριγκίπισσες του Disney στη πραγματική ζωή!

Ένατη ιστορία

Μια τουρίστρια πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου να φοράει…ζώνη αγνότητας ή πιο λαϊκά “τσίγκινο βρακί” . Σύμφωνα με την ίδια, την υποχρέωσε ο άντρας της, διότι φοβόταν ότι θα τον απατήσει με κάποιον Έλληνα.

10 παράξενα αντικείμενα που μετέφεραν επιβάτες στο αεροδρόμιο- Δέκατη ιστορία

Η μητέρα και οι κόρες της, προσπάθησαν να μεταφέρουν λαθραία τον νεκρό σύζυγο και μπαμπά τους. Έγιναν αντιληπτές από την ασφάλεια του αεροδρομίου, όταν είδαν ότι ο παππούς στο καροτσάκι, βρισκόταν σε μια περίεργη ακινησία.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

 

Close