Αndriana Iliescu

Αndriana Iliescu: Η γυναίκα που έκανε παιδί στα 66 της χρόνια !Σήμερα θα διαβάσουμε την υπέροχη ιστορία αυτής της γυναίκας που έγινε μητέρα στα 66 της χρόνια και τώρα είναι 81 χρονών και καμαρώνει την έφηβη κόρη της. Η αλήθεια είναι πως ξέρουμε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα πουν ότι είναι πολύ μεγάλη για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Όντως έφερε στον κόσμο ένα παιδί στα 66 της.

Όμως ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε. το αν θα γίνει μία γυναίκα μητέρα; Μαθαίνοντας την ιστορία αυτής της γυναίκας, που έγινε μητέρα στα 66 της χρόνια συγκινήθηκα γιατί και εμένα η μητέρα μου, με έφερε στον κόσμο στα 42 της χρόνια. Μία ηλικία που οι περισσότερες δεν επιλέγουν να κάνουν παιδιά.

Δείτε ακόμα Δίδυμα αδέρφια: Δες τα 10 απίστευτα πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες

Διαβάζοντας λοιπόν την ιστορία αυτής της μητέρας, αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας. Είναι μία ιστορία που μας προκάλεσε συγκίνηση και όχι άδικα. Ποια ήταν λοιπόν αυτή η γυναίκα και πως πήρε την απόφαση, να φέρει στον κόσμο ένα παιδί στα 66 της χρόνια; Διαβάστε παρακάτω: 

Αndriana Iliescu:Λίγα λόγια για την ιστορία της γυναίκας που έγινε μητέρα στα 66 της χρόνια!

Η Αndriana Iliescu λοιπόν εργάστηκε για ένα μεγάλο μέρος της ζωής της σαν λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Η ζωή της, ήταν γεμάτη επιτυχίες. Άργησε όμως να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια είχε πιστέψει ότι δε θα γινόταν ποτέ μητέρα. Όμως, η αλήθεια είναι πως η Andriana ήθελε πολύ να γίνει μητέρα στην ζωή της.

Κι ενώ είχε φτάσει 65 ετών και το είχε ως δεδομένο ότι δε θα μπορούσε να φέρει ποτέ στον κόσμο το δικό της παιδί, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Οι γιατροί που επισκέφθηκαν την συμβούλευσαν φυσικά να μην το κρατήσει, εξαιτίας της ηλικίας της.

Αndriana Iliescu_

Πίστευαν ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν καταδικασμένη και ότι η ίδια δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στον τοκετό. Επίσης τα άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος της ζητούσαν να κάνει έκτρωση αφού πίστευαν ότι είναι εξωφρενικό για μία γυναίκα να γίνει μάνα στα 66 της χρόνια.

Όμως η γυναίκα δεν άκουσε κανέναν και αποφάσισε να κρατήσει το παιδάκι της. Δεν αντιμετώπισε καμία επιπλοκή στον τοκετό της και κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα μικροσκοπικό αλλά και υγιέστατο κòριτσάκι.

Φυσικά η απόφασή της να γίνει μάνα στα 66 της χρόνια δε θα μπορούσε να ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Έκρυβε όμως πολύ ευτυχία. Στα 66 της χρόνια λοιπόν η Andriana κλήθηκε να μεγαλώσει ένα παιδί και να συνεχίζει να εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους.

Έπρεπε να φροντίζει το αγγελούδι της μέρα – νύχτα και παράλληλα να δέχεται αρνητικά σχόλια γνωστών και αγνώστων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν την επιλογή της. Η 66χρονη γυναίκα όμως δεν το έβαλε κάτω. Μεγάλωσε το κòριτσάκι της με αφοσίωση και αγάπη και έβαλε στην άκρη τον εαυτό της και τις προσωπικές της ανάγκες.

Αndriana Iliescu_ Η γυναίκα που έκανε παιδί στα 66 της χρόνια_

Και φαίνεται πως τα κατάφερνε μία χαρά αφού η κòρη της μεγάλωνε και ήταν ένα χαρούμενο, υγιές και ήρεμο παιδί. Παρόλο που η μητέρα του ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες μητέρες το παιδί δεν πτοούνταν. Ακόμη και όταν οι συμμαθητές της, την ρωτούσαν αν ήταν η μαμά της ή η γιαγιά της, εκείνη που ερχόταν να την πάρει από το σχολείο.

Οι φίλοι του κòριτσιού θαύμαζαν και θαυμάζουν την μητέρα της, που είναι γεμάτη ενεργητικότητα και που παρόλα τα εμπόδια κατάφερε να γίνει μία τόσο καλή, δραστήρια και γλυκιά μανούλα. Σήμερα η μικρή έχει φτάσει αισίως τα 15 της χρόνια και η μητέρα της τα 81. Οι δυο τους, έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Η Andriana στα 81 της χρόνια έχει μόνο ένα όνειρο. Να προλάβει να δει την κòρη της να δημιουργεί την δική της οικογένεια. Εμείς στο Daddy-Cool.gr την θαυμάζουμε πάντως! Παρακάτω θα δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες γι’ αυτήν την αξιοθαύμαστη γυναίκα και το κ@ριτσάκι της:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close