Κι όμως: Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους

Απίστευτο : Η νεκρή γιαγιά τους έστελνε μηνύματα στο κινητό. Εντάξει, όταν βιώνουμε πένθος όλοι το έχουμε πει. Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε τον αγαπημένο μας άνθρωπο για μία τελευταία φορά. Μακάρι να μας μιλούσε για μία τελευταία φορά ή να μας έπαιρνε τηλέφωνο για μία τελευταία φορά.

Όμως δεν το εννοούμε. Σίγουρα δεν θέλουμε στην πραγματικότητα να έρθουμε σε καμία περίπτωση, σε επαφή με τον κόσμο των νεκρών. Θα θέλαμε να ξανά βλέπαμε τους δικούς μας ανθρώπους ή να είχαμε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους, με την προϋπόθεση να γυρίζαμε τον χρόνο πίσω.

Δείτε ακόμα Έσπασαν ταμεία: Τα 2 νέα προϊόντα που εξαφάνισαν οι Έλληνες την Black Friday

Να είχαμε δηλαδή μερικές στιγμές μαζί τους, για όσο ήταν ακόμη ζωντανοί. Σίγουρα λοιπόν το να λάβουμε μήνυμα στο τηλέφωνο, από την νεκρή μας γιαγιά δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να βιώσουμε. Φανταστείτε λοιπόν πως ένιωσαν τα εγγόνια αυτής της γυναίκας. Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική ιστορία: 

Η γιαγιά της ιστορίας μας ήταν η 59χρονη Λέσι Έμερσονς, που άφησε την τελευταία της πνοή το 2011 μετά από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του εντέρου. Οι συγγενείς της 59χρονης λοιπόν θέλησαν να θάψουν την γυναίκα μαζί με το κινητό της.

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Αυτή ήταν μία επιθυμία που τους γεννήθηκε, ύστερα από την ανάγκη που ένιωσαν να συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα αγάπης στην 59χρονη, όταν το είχαν ανάγκη. Φυσικά κανείς από τους συγγενείς δεν περίμενε και δεν ήθελε η γιαγιά να απαντήσει.

Ήθελαν απλά να μοιράζονται τις σκέψεις τους μαζί της, όταν ήξεραν ότι μόνο αυτή θα τους καταλάβαινε και θα τους άκουγε. Μέχρι που η γιαγιά απάντησε στην 22χρονη εγγονή της, Σέρι. Η Σέρι έστειλε μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντας πόσο της λείπει.

Η Σέρι σοκαρίστηκε όταν άκουσε το κινητό της να χτυπάει και διαβάζοντας το μήνυμα, συνειδητοποίησε ότι είχε σταλεί από το κινητό της γιαγιάς της και έλεγε: «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά». H 22χρονη δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Το μήνυμα όμως απευθυνόταν σε εκείνη και τον θείο της Γκράχαμ Έμερσον. «Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω» δήλωσε η 22χρονη. Φυσικά η κòπέλα απάντησε πίσω τρομοκρατημένη ρωτώντας ποιος είναι και επικοινωνεί από το τηλέφωνο της γιαγιάς της.

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Έλαβε πίσω ένα άλλο μήνυμα που έλεγε “Μία ενοχλητική χορτοφάγος” . Η κòπέλα επικοινώνησε αμέσως με την οικογένειά της για να δουν όλοι μαζί πως θα χειριστούν αυτή τη μακάβρια υπόθεση. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε.

Οι συγγενείς της γιαγιάς είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο της γυναίκας και να μην δοθεί σε άλλον. Το λάθος το είχε κάνει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είχε δώσει τον αριθμό της γυναίκας σε άλλον ιδιοκτήτη.

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Έλαβαν μήνυμα από την νεκρή γιαγιά τους περίεργες ιστορίες

Ο νέος χρήστης του κινητού ενημερώθηκε για το περιστατικό και φυσικά ένιωσε πολύ άσχημα για την αναστάτωση που προκάλεσε άθελά του. Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και τα πράγματα μπήκαν και πάλι σε μία σειρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: newsbeast.gr

Close