Από που κρατάει η σκούφια σου; Η εφαρμογή που αποκαλύπτει την πραγματική καταγωγή σου!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν κάνει διάφορα επιστημονικά tests DNA τα οποία φανέρωναν την καταγωγή τους. Άνθρωποι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, διαπίστωσαν μέσω του DNA ότι έχουν περισσότερες ρίζες από την…Αυστραλία ή την Αμερική!

Οι άνθρωποι λοιπόν, εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλάζουν περιοχές προκειμένου να επιβιώσουν, όταν το μέρος που ζουν τους φαίνεται αντίξοο. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί εσύ να μένεις στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, όμως οι προγονοί σου, μπορεί να κατάγονταν από την Θήβα.

Δείτε ακόμα Μια καινοτόμα εφαρμογή που αποκρυπτογραφεί το κλάμα ενός μωρού έφτιαξε ομάδα του ΑΠΘ

Από που κρατάει η σκούφια σου;

Όμως αυτό, δύσκολα θα το μάθεις. Τα test που δείχνουν επιστημονικά την καταγωγή σου είναι πανάκριβα και μπορεί μέσα στην παρέα να το συζητάς συχνά, όμως δεν θα έδινες ποτέ τόσα λεφτά για μια πληροφορία, που δεν σε ενδιαφέρει και τόσο.

Το vrisko.gr όμως αποφάσισε να το κάνει πολύ πιο εύκολο. Σίγουρα δεν έχει την ίδια ακρίβεια με ένα test από επιστήμονες, όμως θα μπορούσες να διαπιστώσεις πολλά πράγματα μέσα από το επίθετό σου. Το vrisko.gr κυκλοφόρησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή. Διαβάστε παρακάτω:

Η εφαρμογή που αποκαλύπτει την πραγματική καταγωγή σου!

Η πρωτοποριακή εφαρμογή που βρίσκεται στο site του vrisko.gr ονομάζεται “Από που κρατάει η σκούφια σου” . Σύμφωνα με το vrisko.gr, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το επίθετό σου, στο πεδίο που θα σου δοθεί.

Δείτε ακόμα Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities!

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, το vrisko.gr σου βγάζει, που κατοικεί ο περισσότερος πληθυσμός με το επίθετό σου στην Ελλάδα. Οπότε, μέσα από το επίθετό σου, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διαπιστώσεις, ότι μπορεί να γεννήθηκες στην Εύβοια, όμως μάλλον είσαι από την Λευκάδα.

Από που κρατάει η σκούφια σου; Η εφαρμογή που αποκαλύπτει την πραγματική καταγωγή σου!

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να κάνεις αυτό το πολυπόθητο διαδικτυακό test, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ και να μοιραστείς τα αποτελέσματα μαζί μας. Μπορεί να εκπλαγείς, όμως πρέπει να θυμάσαι ότι είσαι πολίτης αυτού του κόσμου.

Και ίσως, τα αποτελέσματα του vrisko.gr να σου δώσουν μια πολύ καλή αφορμή, να επισκεφθείς μέρη στην Ελλάδα που δεν έχεις ξανά επισκεφθεί στο παρελθόν. Άλλωστε, αν υπάρχουν συγγενείς εκεί έξω που δεν γνωρίζεις, μπορεί να σε βοηθούσε πολύ να τους γνώριζες κάποια στιγμή στη ζωή σου.

Δείτε ακόμα Κάτι άκρως ανησυχητικό εμφανίζεται αν ανοίξεις την εφαρμογή της Google και πληκτρολογήσεις αυτό…

Μη φοβηθείς λοιπόν να δεις, από…που κρατάει η σκούφια σου!

Close