Δείτε τους 10 πιο ξεκαρδιστικούς λόγους που έκλαψαν μερικά παιδιά

Αστείες εικόνες: 10 Απίθανοι λόγοι που μπορούν να κάνουν τα παιδιά να κλάψουν !Σίγουρα τα παιδιά σας έχουν κλάψει πολλές φορές χωρίς λόγο. Τα παιδιά κλαίνε συχνά όταν κάτι τα ενοχλεί ή τα προβληματίζει, ειδικά σε ηλικίες που δεν ξέρουν ακόμη να μιλούν. Το κλάμα του παιδιού από ενοχλητικό και αγχωτικό πολλές φορές είναι και ξεκαρδιστικό.

Γιατί τα παιδιά πολλές φορές κλαίνε για τελείως άκυρους  λόγους. Αυτούς τους  λόγους θα δούμε σήμερα, για να ξεκινήσει καλά το 2021! Τα παιδιά που θα δούμε παρακάτω έκλαψαν για ξεκαρδιστικούς λόγους που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια.

Δείτε ακόμα Γέλια μέχρι δακρύων: Ας θυμηθούμε τις trash εκπομπές που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση

Όταν διαβάσετε το άρθρο, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τους δικούς σας ξεκαρδιστικούς λόγους που έκαναν τα παιδιά σας να κλάψουν. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε πολλές τέτοιες ιστορίες να διηγηθείτε και ανυπομονούμε να τις διαβάσουμε. Διαβάστε παρακάτω:

Το παιδί ήθελε να κάτσει μόνο του

Εντάξει, όλοι το είχαμε αυτό σαν παιδιά, ειδικά με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια μας. Μα να θέλουμε λίγο προσωπικό χώρο και να μην τον βρίσκουμε ούτε στο καροτσάκι για τα ψώνια; Ελπίζω μόνο να κατάφεραν οι γονείς να το ηρεμήσουν γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να πάρουν δεύτερο καρότσι μόνο για την μικρή.

Παιδιά σε καρότσι _

Δεν την άφησαν να πιάσει τα κακά του σκύλου

Αυτό το παιδί σίγουρα έχει σοβαρό λόγο να κλάψει. Μα είναι δυνατόν να μην την αφήσουν να πιάσει τα κακά του σκύλου; Τι το κακό υπάρχει σε αυτό; Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε!

Δεν άφησαν το παιδί να πιάσει τα κακά του σκύλου_

Ο φούρνος μικροκυμάτων έφαγε το φαγητό του

Άτιμος ο φούρνος μικροκυμάτων. Έφαγε το φαγητό του παιδιού και το έπιασε το παράπονο. Άντε τώρα να καταλάβει ότι οι φούρνοι μικροκυμάτων δεν τρώνε το φαγητό μας. Σίγουρα οι γονείς του θα το διηγούνται πολύ καιρό.

φούρνος μικροκυμάτων και παιδί _

Ο αδερφός της αποφάσισε να φάει πρωινό δίπλα της

Όλοι έχουμε τις κλειστές μας αλλά αυτή η μικρή φαίνεται πως εκείνο το πρωί με το ζόρι ανεχόταν τους γονείς της στο ίδιο σπίτι. Το απορημένο βλέμμα του αδερφού για το…κακό που έκανε, είναι όλα τα λεφτά!

Παιδί που κλαίει_

Δεν τον άφησαν να φάει…κακά κατσίκας

Τα παιδιά πολλές φορές θέλουν να δοκιμάζουν πράγματα που δεν πρέπει. Τα ανίψια μου είχαν δοκιμάσει σκυλοτροφή. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η σκυλοτροφή από τα κακά κατσίκας…διαφέρουν λίγο. Πάλι καλά οι γονείς αυτής της φωτογραφίας τον πρόλαβαν, σε αντίθεση με τον αδερφό μου. Δεν λες που είναι καλά τα ανίψια μου σήμερα;

Παιδί που κλαίει_

Μία μύγα πέταξε δίπλα του

Οι μύγες είναι σίγουρα εκνευριστικές αλλά αυτό το παιδί φαίνεται πως δεν τις ανέχεται γενικότερα. Το καημένο μάλλον θα τρόμαξε, αλλά ο λόγος συνεχίζει να είναι αστείος.

Μία μύγα πέταξε δίπλα του και το παιδί έκλαψε_

Το φαγητό δεν ήταν έτοιμο ακόμη

Α το συγκεκριμένο το καταλαβαίνω! Όταν πεινάμε όχι απλά θέλουμε να κλάψουμε. Να σπάσουμε πράγματα στο σπίτι θέλουμε. Το ζηλεύω λίγο αυτό το παιδάκι, που μπορεί ακόμη να κλάψει γι’ αυτό χωρίς να το παρεξηγήσει κανείς.

Το φαγητό δεν ήταν έτοιμο ακόμη και το παιδί κλαίει_

Δεν τον άφησαν να μπει στη Πόρσε

Το παιδί αυτό φαίνεται ότι λατρεύει τα ακριβά αυτοκίνητα. Από μικρά φαίνονται καλέ αυτά! Τι απογοήτευση πρέπει να ένιωσε όταν είδε την Πόρσε και κατάλαβε ότι ο μπαμπάς του είναι αυτός με το φορτηγάκι το Φορντ από δίπλα.

Παιδί κλαίει στον δρόμο_

Συνειδητοποίησε ότι Νταρθ Βέιντερ είναι ο κακός

Φαίνεται ότι το παιδί της φωτογραφίας τόσο καιρό είχε ταυτιστεί με το λάθος πρόσωπο από την ταινία. Ε σίγουρα την πλήγωσε όταν συνειδητοποίησε ότι ο Νταρθ Βέιντερ δεν ήταν η παρεξηγημένη μαύρη προσωπικότητα στην ταινία, αλλά ένας κανονικός κακός χαρακτήρας.

Παιδί κλαίει στο αυτοκίνητο_

Έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και…ξεκίνησε να κρυώνει

Όσοι έχετε παιδιά ξέρετε ότι πιο εύκολα βάζεις το 3χρονο παιδί σου να κάνει γιόγκα, παρά να το πείσετε να κρατήσει τις κάλτσες και τα παπούτσια στα πόδια του, για πάνω από δύο ώρες χωρίς γκρίνια και…δικές τους πρωτοβουλίες να τα βγάλουν.

Ε το παιδί της φωτογραφίας, κατάφερε να βγάλει τις κάλτσες και τα παπούτσια του και κατάλαβε ότι ήταν λάθος επιλογή.

Παιδί κρυώνει και κλαίει_

All photos via brightside.me

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close