Διάλεξε ένα αλχημικό σύμβολο και μάθε τις κρυφές σου επιθυμίες

Θέλεις να μάθεις τις κρυφές σου επιθυμίες; Διάλεξε ενα αλχημικό σύμβολο και γνώρισε καλύτερα τον ευατό σου και τι χρειάζεται το πνεύμα σου.   

Η αλχημεία είναι μια φιλοσοφική και πρώιμη επιστημονική παράδοση χιλιετιών, η οποία ασχολείται πρωτίστως με τη μετατροπή χημικών συμβόλων και ουσιών χαμηλής αξίας σε κάτι πολύτιμο.

Η ιδέα της αλχημείας έχει γοητεύσει τους ανθρώπους παντού από τη Μεσοποταμία, την Αίγυπτο, την Περσία και την Ινδία, έως την Ελλάδα και τη Ρώμη. Παραμένει δημοφιλής μέχρι σήμερα, με τους ιστορικούς και τους μυστικιστές να βρίσκουν την αλχημεία εξίσου γοητευτική και αποκαλυπτική.

Δείτε επίσης : Τεστ ευφυΐας: 4 σπαζοκεφαλιές που θα αποδείξουν αν είστε ιδιοφυίες

Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στα σύμβολα της αλχημείας και πώς αυτά μπορούν να υποδείξουν τις επιθυμίες του πνεύματός σας, που μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς επιφανειακά.

Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σύμβολα και επιλέξτε αυτό που σας προσελκύει. Μην σκεφτείτε πάρα πολλή ώρα – απλά διαλέξτε το σύμβολο που προσελκύει το μάτι σας πρώτο.

Διάλεξε ένα αλχημικό σύμβολο και μάθε τις κρυφές σου επιθυμίες

Τι λέει η επιλογή σας για τις επιθυμίες του πνεύματός σας

# 1 – Το λιοντάρι Εάν επιλέξατε αυτό το σύμβολο, το πνεύμα σας πιθανότατα επιθυμεί να ξεφύγει από τις ευθύνες και τις πιέσεις της ζωής που έχετε δημιουργήσει για σας. Μπορεί να εργαστήκατε πολύ σκληρά για να φτιάξετε την εν λόγω ζωή, αλλά η κλίση σας προς το λιοντάρι – που συμβολίζει την κυριαρχία – υποδηλώνει ότι χρειάζεστε μια αλλαγή. Δοκιμάστε να «κόψετε» τα πράγματα που επιβαρύνουν περισσότερο τη ζωή σας και αναρωτηθείτε τι θα αλλάζατε εάν είχατε μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνο στην αρχή, αλλά πολύ σύντομα θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για την προσπάθεια.

# 2 – Η Κλεψύδρα Η κλεψύδρα, φυσικά, συμβολίζει τον χρόνο. Εάν αισθάνεστε κλίση προς αυτήν, πιθανότατα αισθάνεστε παγιδευμένοι στο παρελθόν – ίσως λόγω κακής εμπειρίας. Έτσι, η ζωή, σας έχει μετατρέψει σε θεατές, κάνοντάς σας να βλέπετε τους κόκκους του χρόνου να φεύγουν μακριά σας. Βγείτε από αυτό το αδιέξοδο, υποσχόμενοι να κάνετε κάθε μέρα το καλύτερο που μπορείτε για τον εαυτό σας. Αποσαφηνίστε τις λανθασμένες αποφάσεις του παρελθόντος και αποφασίστε να κάνετε καλύτερες επιλογές.

Δείτε επίσης : Τί πουλί είσαι ανάλογα το μήνα που γεννήθηκες; Το τεστ που θα σε εκπλήξει

# 3 – Η Σελήνη Το φεγγάρι συμβολίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Εάν αυτό το σύμβολο σας τράβηξε την προσοχή, υπάρχουν εσωτερικά συναισθήματα που δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε. Θα μπορούσαν να είναι αισθήματα θυμού ή αισθήματα πάθους. Ό, τι και αν είναι, ήρθε η ώρα να διαλογιστείτε και να φέρετε αυτά τα συναισθήματα στο συνειδητό μυαλό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε σχετικά με τα όσα αισθάνεστε.

# 4 – Τα κλειδιά Στην αλχημεία, το κλειδί συνδέεται με το μονοπάτι της ζωής. Ως εκ τούτου, αν επιλέξατε αυτό το σύμβολο, το πνεύμα σας λαχταράει για απαντήσεις. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καταλάβετε πού πηγαίνετε και τι ψάχνετε στη ζωή. Δεν είναι πλέον αρκετό για εσάς να συνεχίσετε την πορεία σας «στον αυτόματο πιλότο». Πρέπει να αναλάβετε ενεργά τον έλεγχο της ζωής σας και να μάθετε ποιές κινήσεις θα σας ενθουσιάσουν για να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής.

Δείτε επίσης : Ποιο ζώο είδες πρώτο; Το καλύτερο ψυχολογικό τεστ του διαδικτύου

# 5 – Το χέρι Hamsa Στην αλχημεία, το χέρι Hamsa χρησιμεύει για να μας υπενθυμίζει το γεγονός ότι η ελευθερία βρίσκεται στα χέρια μας. Αν επιλέξατε αυτό το σύμβολο, μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε παγιδευτεί από εξωτερικές δυνάμεις. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να ρίξετε μια ματιά στις συνθήκες της ζωής σας και να καταλάβετε πώς οι πράξεις και οι πεποιθήσεις σας έχουν συμβάλλει σε αυτές σύμφωνα με το healingeffect.gr . Ναι, θα υπάρξουν πράγματα στη ζωή που θα είναι εκτός του ελέγχου σας. Αλλά η ελευθερία είναι μια κατάσταση του νου. Η αποδοχή αυτού του γεγονότος θα σας φέρει στην πορεία προς την αποκατάσταση του ελέγχου και την αίσθηση ευθύνης στη ζωή σας.

Close