μωρό_λέει_μαμά_και_κάνει_τον_κόσμο_να_τρομάξει_

Η αλήθεια είναι πως η πιο ευχάριστη στιγμή για τους γονείς είναι όταν το παιδί τους πει την πρώτη του λέξη. Υπάρχει και αυτός ο άτυπος ανταγωνισμός ανάμεσα στον μπαμπά και στην μαμά για το ποιον θα φωνάξει πρώτο το παιδί τους.

Συνήθως σε αυτόν τον διαγωνισμό φίλοι άντρες κερδίζουν οι μαμάδες, αφού τα περισσότερα παιδιά σαν πρώτη λέξη λένε το μαμά. Εντάξει, αυτό δεν είναι δεδομένο, οπότε θα χαρούμε οι αναγνώστες αυτής της σελίδας, να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες για την πρώτη λέξη των παιδιών τους στα σχόλια.

Όπως και να ‘χει είτε το παιδί  είτε πει μαμά είτε μπαμπά, οι γονείς χαίρονται. Μπορεί μετά να υπάρχει μία μικρή και παιχνιδιάρικη κόντρα ανάμεσα στους γονείς, αλλά οι γονείς μέσα τους θέλουν να σουβλίσουν αρνί από την χαρά τους και με το δίκιο τους.

Δείτε ακόμα Αυτός ο θυμωμένος μπέμπης θα σας κάνει να κάνει να δακρύσετε από τα γέλια

Γιατί όταν ένα παιδί πει την πρώτη του λέξη σημαίνει ότι μεγαλώνει και μάλιστα μεγαλώνει φυσιολογικά. Και τίποτα δεν είναι πιο χαρούμενο από αυτό. Μάλιστα είναι τόσο σημαντική η πρώτη λέξη του παιδιού, που ακόμη και οι απλοί παρατηρητές που δεν έχουν καμία σχέση με το παιδί, χαίρονται όταν το βλέπουν.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν παιδιά να λένε τις πρώτες τους λέξεις. Δεν νομίζουμε να μην πέσατε ποτέ έστω και τυχαία σε ένα τέτοιο βίντεο και να μην γελάσατε ασυναίσθητα με έναν γλυκό και τρυφερό τρόπο βλέποντάς το.

Λοιπόν σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας ένα τέτοιο βίντεο. Ένα μωρό που λέει την πρώτη του λέξη η οποία…spoiler alert, είναι το “μαμά”. Μόνο που σε αυτό το βίντεο δεν είμαστε σίγουροι αν χαρείτε, συγκινηθείτε ή…τρομάξετε. Διαβάστε παρακάτω:

Λίγα λόγια για το βίντεο

Στο βίντεο που θα δούμε σε λίγο μαζί σας βλέπουμε έναν χαρούμενο μπαμπά να κρατά στα χέρια του το κòριτσάκι του. Το παιδί τρώει ανέμελα και ξέγνοιαστα τα φρούτα του και η μητέρα του το τραβάει βίντεο. Ζητάει λοιπόν από το παιδί να πει την λέξη μαμά.

Το παιδί είναι μωρό ακόμη οπότε υποθέτουμε η λέξη μαμά θα είναι η πρώτη ή από τις πρώτες του. Όπως και να ‘χει το παιδί ακολουθεί την παρότρυνση της μητέρας του αλλά το κάνει…λίγο διαφορετικά. Λέει την λέξη μαμά με μία φωνή τόσο μπάσα και βραχνή που νομίζεις ότι έχει μπει μέσα του ο έξω από δώ.

Σίγουρα το παιδί δεν είναι δαιμονισμένο. Οι γονείς γέλασαν πολύ και έκαναν σαν να το περίμεναν, οπότε υποθέτουμε η βραχνή και μπάσα φωνή του παιδιού έχει γίνει κάτι σαν…αστείο της οικογενείας. Όμως υπήρξαν θεατές που είπαν πως τρόμαξαν όταν άκουσαν το παιδί να μιλάει.

Δείτε ακόμα Παιδιά στο σούπερ μάρκετ: 21 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι πως σίγουρα δεν είναι και πολύ ευχάριστο να ακούς ένα παιδί να μιλάει με φωνή ενήλικα που πάσχει από φαρυγγίτιδα. Όμως παιδιά λίγη ηρεμία. Το παιδί δεν είναι δαιμονισμένο και πιθανότατα, έχει καταλάβει ότι αυτή η φωνή κάνει τους γονείς του να γελάνε και το κάνει επίτηδες.

Εμείς θα μοιραστούμε το βίντεο μαζί σας παρακάτω και πείτε μας αν τρομάξατε ή αν γελάσατε. Εμείς η αλήθεια είναι πως ξεκαρδιστήκαμε, αλλά δεν φοβόμαστε και τόσο τα υπερφυσικά. Για εσάς δεν ξέρω. Δείτε παρακάτω το βίντεο: 

Αν το παιδί δεν το κάνει επειδή έχει καταλάβει ότι έχει πλάκα αλλά όντως η φωνή του είναι έτσι, σίγουρα αξίζει μεγαλώνοντας να κάνει καριέρα στη heavy metal. Εμείς μία ιδέα αφήνουμε, ελπίζω οι γονείς να ξέρουν ελληνικά.

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close