Παιδιά στο σούπερ μάρκετ_

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ: 21 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες ! Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά πολλές φορές έχει χρειαστεί να τα πάρουμε μαζί μας στο σούπερ μάρκετ. Πριν γίνουμε γονείς, βλέπαμε απλά ευτυχισμένες οικογένειες με τα αγγελούδια τους στα καρότσια.

Όταν γίναμε γονείς ήταν λες και οι παρωπίδες έφυγαν και είδαμε την πραγματικότητα. Στα ευτυχισμένα ζευγαράκια με τα παιδιά τους στα καρότσια, ξεκινήσαμε να βλέπουμε γονείς που προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να κρατήσουν τα παιδιά τους ήσυχα και ευχαριστημένα, έτσι ώστε να ψωνίσουν γρήγορα γρήγορα και να πάνε σπίτι τους.

Δείτε ακόμα Αστείες εικόνες: 10 Απίθανοι λόγοι που κλαίνε τα παιδιά

Και ναι ανήκουμε κι εμείς σε αυτούς τους γονείς. Γιατί όταν το παιδί είναι ήσυχο, σίγουρα τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ γίνονται παιχνίδι. Όταν όμως το παιδί ξεκινάει να βαριέται, να γκρινιάζει, να θέλει να παίξει με τα πράγματα του μαγαζιού, να παίρνει πράγματα από τα ράφια χωρίς να το δούμε, σίγουρα τα ψώνια δεν είναι μία απλή ρουτίνα.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 21 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με παιδιά στο σούπερ μάρκετ . Αυτές οι φωτογραφίες πραγματικά από την μία μας κάναν να γελάσουμε και από την άλλη να συμπονέσουμε αυτούς τους γονιούς. Διαβάστε παρακάτω: 

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :Όταν το παιδί αποφασίσει να…ξαπλώσει!

Έχουμε πολλές τέτοιες εικόνες στο σημερινό άρθρο. Ψωνίζεις καλά καλά στο supermarket και ξαφνικά βλέπεις το παιδί σου να ξαπλώνει στο πάτωμα και να παίρνει έναν υπνάκο. Και άντε να το σηκώσεις από το πάτωμα, χωρίς να ξεκινήσει να κλαίει και να χτυπιέται.

Παιδιά στο supermarket_παιδί κοιμάται_ στο πάτωμα_ του supermarket_

Όταν το παιδί αποφασίζει τι θα φορέσει!

Μπορεί να έχεις ένα παιδάκι 2 χρονών, όμως το παιδί σου από τα δύο του χρόνια έχει άποψη! Οπότε για μία ταπεινή επίσκεψη στο supermarket, εσύ ήθελες να του βάλεις ένα ζευγάρι αθλητικά αλλά αυτό ήθελε να κάνει εμφάνιση υπερπαραγωγή. Κι επειδή βιαζόσουν…το θέαμα κατέληξε υπέροχο!

Παιδιά στο supermarket__ παιδί φοράει αστεία παπούτσια_

Όταν το παιδί θέλει να αποφασίσει για το καρότσι που θα πάρετε!

Το καρότσι είναι μία απλή υπόθεση μόνο για τους μεγάλους. Τα παιδιά θέλουν να σκεφτούν πολύ σοβαρά πριν καταλήξουν στην οριστική τους απόφαση. Οπότε εσύ θέλεις να πάρεις γρήγορα γρήγορα μισό κιλό φέτα, υλικά για τοστ και καμία μαγιά και καταλήγεις να κάθεσαι μισή ώρα έξω από το κατάστημα για να βρείτε μαζί το…καρότσι που σας ταιριάζει!

Παιδιά στο supermarket__Επιλογή καροτσιού_

Όταν τα παιδιά αποφασίζουν που θα κάτσουν!

Έχεις δύο παιδιά αλλά τα περισσότερα καρότσια έχουν μία θέση για τα παιδιά μας. Οπότε καταλήγεις να έχεις δύο καρότσια. Το ένα θα είναι για τα ψώνια σας και το άλλο για τα…παιδιά σας!

παιδιά_ στο καρότσι _του supermarket_

Όταν το παιδί γκρινιάζει στα ξαφνικά!

Μπορεί στο supermarket κανείς να μην δίνει σημασία σε σένα και τα παιδιά σου, όμως κάθε γονιός νιώθει άβολα όταν το παιδί ξεκινάει να κλαίει με λυγμούς ξαφνικά. Από την μία θέλεις να το ηρεμήσεις για να κάνετε τα ψώνια σας ομαλά και από την άλλη νιώθεις προσωπικό και πελάτες να κοιτούν μόνο εσένα…καρφωμένα.

παιδί κλαίει_ στο καροτσι_ του supermarket_

Και δεν γίνεται να περάσετε απαρατήρητοι στο supermarket!

Για τα παιδιά όλα τα μέρη είναι μικρές παιδικές χαρές. Οπότε εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις διακριτικά τα ψώνια σου, όμως τα παιδιά έχουν αντίθετη άποψη. Κι εσύ οφείλεις να πας με τα νερά τους!

παιδιά_ παίζουν _στο supermarket _

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :”Θα κάτσω πάνω στα ψώνια μαμά”

Τα παιδιά θα κάτσουν εκεί που θέλουν να κάτσουν επειδή αν δεν κάτσουν εκεί που θέλουν να κάτσουν θα ξεκινήσουν να γκρινιάζουν. Οπότε άσε πίσω την φέτα που πήρες, για να κάνεις χώρο στο παιδί. Ή πάρε την φέτα στο χέρι. Σιγά.

παιδιά _στο supermarket_

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :”Εγώ θα ξαπλώσω εδώ”

Άλλη μία φωτογραφία που δείχνει ότι τα παιδιά μας θα ξαπλώσουν όπου θέλουν. Κι εσύ άντε να το πείσεις να σηκωθεί για να πάτε στο ταμείο επιτέλους.

παιδί ξαπλώνει_ στο πατωμα_του supermarket _

Όταν το παιδί μισεί τα λαχανικά!

Το παιδί της φωτογραφίας δεν μπορεί να ανεχτεί τα λαχανικά ούτε δίπλα του. Αυτό φαίνεται από την έκφραση του προσώπου του, όταν ο γονιός του αποφάσισε να περάσει δίπλα από το μανάβικο.

παιδί _γκρινιάζει _στο supermarket_

Όταν το παιδί αποφασίζει να ψωνίσει!

Γυρνάς για λίγο το βλέμμα σου αλλού και το παιδί βουτάει ένα γιαουρτάκι από το ψυγείο! Και όχι μόνο αυτό. Το ανοίγει κιόλας για να μη μπορείς να το αφήσεις πίσω.

παιδί _στο supermarket_

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :”Εγώ θα πάρω έναν υπνάκο”

Εντάξει πολύ γλυκιά φωτογραφία, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι, πως κατάφερε αυτός ο έρμος ο γονιός, να ξυπνήσει το παιδί του στο ταμείο, χωρίς το παιδί να ξεκινήσει να κλαίει υστερικά!

παιδί_ κοιμάται στο καλάθι_ του supermarket_

Το παιδί κάθεται όπως θέλει στο καρότσι!

Μπορεί να έχει ειδική θέση το καρότσι για τα παιδιά όμως το παιδί θέλει να κάτσει όπως θέλει αυτό. Οπότε σίγουρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να του αλλάξεις γνώμη!

παιδί _στο καρότσι_ του supermarket_

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :Όταν φοβάσαι ότι τα ψώνια σου θα πλακώσουν τα παιδιά σου!

Δεν θα πούμε πολλά. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!

παιδί _στο καρότσι_ του supermarket_

Φυσικά και έχουμε ακόμη μία φωτογραφία με παιδιά που κοιμούνται μέσα στο supermarket. Αυτό το παιδί όμως το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν κοιμήθηκε απλά, έβαλε και την σαλιάρα του για μαξιλάρι.

παιδί _κοιμάται_ στο πάτωμα_

Προσπαθείς να κάνεις τα ψώνια σου χωρίς να μαγνητίσεις τα βλέμματα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει από το χέρι σου όταν μεγαλώνεις παιδιά. Γιατί το παιδί της παρακάτω φωτογραφίας συγκεκριμένα, αποφάσισε να…βαφτεί!

_παιδί ζωγραφίζει_ με μπογιές _το πρόσωπό του_

Αυτός ο πατέρας σίγουρα τράβηξε πολλά μέχρι να πείσει το παιδί του να βγει από το ράφι με τα απορρυπαντικά.

παιδί_ στο supermarket_

Δεν πρέπει να αφήνεις το παιδί ούτε στιγμή από τα μάτια σου. Για πότε θα ανοίξουν τα ντουλάπια των τροφίμων και θα χωθούν μέσα, δε θα το περιμένεις!

παιδί_ στο supermarket_Σε ψυγείο_

Παιδιά στο σούπερ μάρκετ :Εδώ βλέπεις πως ξεκινάει το κακό συνήθως…

παιδί _στο supermarket_Στο ράφι_

Περνάς και όλοι σε κοιτούν με γέλια; Δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς βλέπουν και τους κάνει να γελάνε; Παρατήρησε πιο προσεκτικά το παιδάκι σου…

παιδία_ στο supermarket_

Τον ύπνο που έριξε ο μικρός στο καρότσι, τον ζηλέψαμε. Είναι από τους ύπνους που θα θέλαμε να κάνουμε και δεν μπορούμε.

παιδί στο supermarket _Κοιμαται σε καρότσι_

Όταν το παιδί αποφασίζει πως δεν θέλει παπαράτσι!

Σίγουρα στους γονείς αρέσουν οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους! Όμως τα παιδιά τους δεν έχουν πάντα την ίδια άποψη. Η παρακάτω φωτογραφία, είναι μία τρανή απόδειξη.

παιδί_ στο supermarket _

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via: mommyshorts.com

Close