έρευνα_αποκαλύπτει_το_σπίτι_των_μαμάδων_μένει_καθαρό_για_17_λεπτά_

Κι όμως, φαίνεται πως οι μαμάδες καθαρίζουν για να διατηρήσουν το σπίτι τους καθαρό μόλις για 17 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως αν είσαι μητέρα ξέρεις πως το σπίτι σου δύσκολα διατηρείται καθαρό και νοικοκυρεμένο. Μπορεί όλη τη μέρα να μαζεύεις και να καθαρίζεις όμως τα παιδιά έχουν την τάση να πετάνε τα παιχνίδια τους από εδώ και από κει, να ρίχνουν ψίχουλα στο πάτωμα, να χρησιμοποιούν ένα ποτήρι και να το βάζουν αμέσως στο νεροχύτη.

Και φυσικά, επειδή ζεις στην Ελλάδα τις δουλειές του σπιτιού τις κάνεις τις περισσότερες φορές μόνη σου, αν και Εχεί πεθάνει η δούλα και κυρά και πρέπει επιτέλους να το καταλάβεις. Όλα αυτά δεν είναι δικές μας θεωρίες, επειδή κρατάμε την ίδια καυτή πατάτα της μάνας μαζί με εσάς.

Μία νέα έρευνα επισημοποιεί ότι το σπίτι μίας μάνας μένει καθαρό το πολύ για 17 λεπτά, εφόσον μεγαλώνει παιδιά. Είστε έτοιμες να διαβάσετε την σκληρή αλήθεια; Διαβάστε παρακάτω:  

Η έρευνα

Μία νέα έρευνα λοιπόν έδειξε ότι οι γονείς δεν πιστεύουν ότι το σπίτι τους μπορεί να μείνει καθαρό για περισσότερο από λίγα λεπτά, όταν μεγαλώνουν παιδιά και δεν τους αδικούμε καθόλου. Στο σπίτι υπάρχουν πεταμένα παιχνίδια, ρούχα στο πάτωμα και στις καρέκλες, ψίχουλα, σάλτσες στα τραπέζια κοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με SWNS Digital, ακόμη μία έρευνα δημοσιοποιήθηκε που δείχνει πόσο βρώμικο είναι το σπίτι μίας μητέρας και πόσο μπορεί να παραμείνει ένα σπίτι καθαρό όταν μέσα στο σπίτι μεγαλώνουν παιδιά.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από την OnePoll και ανέθεσε στην Whirpool να ζητήσει από 2.000 Αμερικανούς γονείς που μεγαλώνουν παιδιά από 3 έως 18 ετών, να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις. Όλα έδειξαν λοιπόν ότι 7 στους 10 γονείς δήλωσαν ότι το παιδί του αλλάζει ρούχα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα.

Δείτε ακόμα Μητέρα άδειασε όλο το δωμάτιο του παιδιού επειδή ήταν ακατάστατο

Αυτό από μόνο του είναι μία δουλειά στο σπίτι αφού οι μαμάδες αναγκάζονται να βάζουν πολλά πλυντήρια μέσα στην μέρα ή μέσα στην εβδομάδα και μαζί με το πλυντήριο έρχεται και το άπλωμα της μπουγάδας και το σιδέρωμα.

Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δεν μπορεί να μείνει καθαρό το σπίτι για παραπάνω από 17 λεπτά, ενώ συμπλήρωσαν ότι γι’ αυτό φταίει η ενέργεια των παιδιών τους που δεν έχει σταματημό.

Μάλιστα το 64% που πήραν μέρος στην έρευνα υποστήριξαν ότι το σπίτι τους ήταν ακατάστατο την ώρα που απαντούσαν στις ερωτήσεις. Επίσης όσων αφορά τις ηλικίες από ότι φαίνεται τα παιδιά ηλικίας 7 ετών είναι πιο ακατάστατα, αν και εμείς πιστεύουμε ότι οι συμμετέχοντες δεν είχαν ακόμη παιδιά στην εφηβεία.

Δείτε ακόμα Αφήστε το παιδί να έχει ακατάστατο δωμάτιο – Έχει ανάγκη τον προσωπικό του χώρο

Οπότε αγαπημένες μαμάδες σφίξτε τα δόντια. Παιδική ηλικία είναι, θα περάσει. Και μη φοβάστε να δώσετε από κάνα ξεσκονόπανο στον σύζυγο. Τα πρώτα τρία χρόνια είναι δύσκολα μετά θα συνηθίσει.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: mothersblog.gr

Close