μητέρα_άδειασε_το_δωμάτιο_του_παιδιού_επειδή_ήταν_ακατάστατο_

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε για την μητέρα που άδειασε όλο το δωμάτιο του παιδιού της επειδή ήταν ακατάστατο.

Η αλήθεια είναι πως κάθε γονιός έχει τον δικό του τρόπο να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του. Οι γονείς ως επί το πλείστον θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά μερικές μέθοδοι διαπαιδαγώγησης δεν είναι και οι πιο σωστές ή δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η μητέρα της σημερινής μας ιστορίας. Η μητέρα, φαίνεται πως ήθελε να δώσει ένα μάθημα στην κόρη της η οποία ήταν ακατάστατη. Άδειασε λοιπόν όλο της το δωμάτιο και μοιράστηκε το βίντεο στο internet. Τα σχόλια ήταν ποίκιλα. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία με την μητέρα που άδειασε το δωμάτιο της κόρης της

Δείτε ακόμα Μαμά έβαψε το μωρό της και του προκάλεσε δερματίτιδα

Η μητέρα της σημερινής μας ιστορίας ονομάζεται Holly και διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με πολλούς ακόλουθους. Πρόσφατα λοιπόν μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο μας δείχνει το ακατάστατο δωμάτιο της κòρης της, η οποία βρίσκεται στην προεφηβεία.

Η Holly είπε στο κοινό της, ότι είχε δώσει στην κόρη της διορία μίας εβδομάδας για να καθαρίσει το δωμάτιό της όμως εκείνη δεν την άκουσε. Έτσι η μητέρα αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στην κòρη της. Εξαφάνισε από το δωμάτιο όλα τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Δηλαδή έβγαλε από το δωμάτιο όλα όσα αρέσουν πολύ στο παιδί. «Το μόνο που υπάρχει στο δωμάτιο είναι τα βιβλία και τα παπούτσια της. Εγώ της διαλέγω τι θα φορέσει καθημερινά και είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί. Θα πάρει πίσω τα πράγματά της σιγά-σιγά, γιατί βαρέθηκα να φωνάζω για καθαριότητα και εκείνη να μην με ακούει.», δήλωσε.

Δείτε ακόμα Μαμά αφήνει το γιο της να ζωγραφίζει σε όλους τους τοίχους του σπιτιού

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πολλά likes και σχόλια. Όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν την Holly για αντιπαιδαγωγικούς και αυταρχικούς τρόπους διαπαιδαγώγησης. Η αλήθεια είναι πως όντως μας δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Δείτε το δωμάτιο της μικρής:

μητέρα_άδειασε_το_δωμάτιο_του_παιδιού_επειδή_ήταν_ακατάστατο_

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα κάνατε στην θέση της; Είναι όντως αντιπαιδαγωγική αυτή η μέθοδος ή θεωρείτε πως με αυτόν τον τρόπο όντως η κόρη της, θα καταλάβει το λάθος της και δε θα το επαναλάβει; Μοιραστείτε την άποψή σας μαζί μας στα σχόλια.

Διαβάστε όλα τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photos via: mama365.gr

Close