28 ξεκαρδιστικές φάρσες

28 ξεκαρδιστικές φάρσες για τους φίλους, τα αδέρφια, τα παιδιά, ακόμη και για ζευγάρια ! Οι καλύτερες και οι ξεκαρδιστικές φάρσες σε ένα βίντεο. Μπορεί πολλές φορές οι φάρσες να είναι κακόγουστες, όμως νομίζουμε πως στο συγκεκριμένο βίντεο όλες οι φάρσες είναι ξεκαρδιστικές. Οι φάρσες πολλές φορές μπορούν να κάνουν μία οικογένεια ή μία παρέα να γελάσει με την ψυχή της.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικές από τις καλύτερες και τις πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που μπορείς να κάνεις στα άδέρφια σου, και στους φίλους. Τώρα που μένουμε σπίτι, αν θέλουμε να βάλουμε λίγο γέλιο στην ζωή μας, μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτές τις φάρσες. Είναι σημαντικό όμως να μην δοκιμάζουμε φάρσες που ξέρουμε ότι θα νευριάσουν το…θύμα.

Δείτε ακόμα Παιδιά στο σούπερ μάρκετ: 21 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

Οι φάρσες είναι για να γελάμε όλοι. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες και τις πιο ξεκαρδιστικές φάρσες. Αν πίνετε ή τρώτε κάτι, καλύτερα να σταματήσετε πριν δείτε το βίντεο που θα σας δείξουμε παρακάτω. Υπάρχει κίνδυνος.. πνιγμού από τα γέλια. Διαβάστε παρακάτω:

28 ξεκαρδιστικές φάρσες :Η φάρσα με το μανό!

Πάρτε ένα μανό με όμορφο χρώμα και βάψτε ένα κρεμοσάπουνο. Όταν στεγνώσει το μανό πάνω στο κρεμοσάπουνο, αυτός που θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει, θα διαπιστώσει ότι δεν βγάζει σαπούνι. Σίγουρα θα μπερδευτεί πολύ, μέχρι να καταλάβει τι έγινε.

28 ξεκαρδιστικές φάρσες : Η φάρσα με τις κηρομπογιές!

Πάρτε λίγες κηρομπογιές και λιώστε τες για λίγο σε μπεν μαρί. Όταν λιώσουν, περάστε την λιωμένη κηρομπογιά πάνω από μία γόμα. Αυτός που θα χρησιμοποιήσει την γόμα, θα πασαλείψει απλά το χαρτί του και δε θα ξέρει από που του ήρθε.

28 ξεκαρδιστικές φάρσες : Η φάρσα με τα μπισκότα!

Πάρτε τα αγαπημένα σας μπισκότα με γέμιση κρέμα βανίλια. Αφαιρέστε την βανίλια από την μέση και προσθέστε λίγη οδοντόκρεμα. Προσφέρετε το μπισκότο στον άνθρωπο που θέλετε να κάνετε την φάρσα και αφήστε την έκφρασή του να πει τα υπόλοιπα.

 Η φάρσα με το χαρτί υγείας!

Αν είστε καλός στην ζωγραφική μπορείτε να ζωγραφίσετε με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο μία μαύρη αράχνη πάνω στο χαρτί υγείας, σε εμφανές σημείο. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ψεύτικη, μία τρομάρα θα την πάρουν.

Η φάρσα με τις φράουλες!

Πάρτε μερικές φράουλες και κόψτε την πάνω μεριά τους. Με ένα μαχαιράκι, ανοίξτε ένα μικρό βαθούλωμα και χώστε μέσα στην φράουλα μία σκελίδα σκόρδου καθαρισμένη. Προσφέρετε αυτή τη φράουλα στο… θύμα και μην πείτε λέξη!

28 ξεκαρδιστικές φάρσες : Η φάρσα με την κόλα

Πάρτε την αγαπημένη ζακέτα του… θύματος και βάλτε μέσα στην τσέπη της ζακέτας το κινητό του, Κλείστε την τσέπη με μία κόλλα για υφάσματα που φυσικά θα ξεκολλάει εύκολα. Καλέστε στο κινητό του ανθρώπου που θέλετε να κάνετε την φάρσα και αφήστε τον για λίγο να παιδεύετε, να ανοίξει την τσέπη του.

 Η φάρσα με την σοκολάτα!

Πάρτε ένα λαχανικό της αρεσκείας σας σε στρογγυλό σχήμα, τρυπήστε το με ένα καλαμάκι για σουβλάκι και βουτήξτε το στη σοκολάτα. Μετά αφήστε το να παγώσει και προσφέρετε το σαν..γλυκό!

Η φάρσα με το κινητό!

Πάρτε κρυφά το κινητό του φίλου σας. Πάρτε ένα προστατευτικό τζάμι και σπάστε το. Στη συνέχεια τοποθετήστε το πάνω στο κινητό του φίλου σας, έτσι ώστε με μία πρώτη ματιά, να νομίζει ότι κάποιος έσπασε το κινητό του.

Ξεκαρδιστικές φάρσες : Η φάρσα με τα pop corn!

Με μία κλωστή και με μία βελόνα ράψτε τα pop corn μεταξύ τους. Φυσικά αφαιρέστε την βελόνα και προσφέρετε τα στους φίλους σας. Θέλουμε πολύ να δούμε τις αντιδράσεις τους!

Η φάρσα με το αμάξι!

Αν έχει κακοκαιρία στην περιοχή σας, σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό. Όταν μπει ο φίλος σας στο αυτοκίνητο, δείξτε του να καταλάβει ότι μπροστά από το αυτοκίνητο υπάρχει μία μεγάλη λακκούβα με νερό. Θα τον κάνετε να κάνει κύκλο, χωρίς λόγο.

Ξεκαρδιστικές φάρσες : Η φάρσα με το μπαλόνι!

Όταν καλοκαιριάσει μπορείτε να ξεκινήσετε ένα υπέροχο παιχνίδι για μπουγέλο, με αυτή την φάρσα. Γεμίστε ένα μπαλόνι με νερό και βάλτε το ανοιχτό μέσα σε μία συσκευασία για πατατάκια. Προσφέρετε πατατάκια στον φίλο σου. Ανοίγοντας την συσκευασία, ο αέρας από το ανοιχτό μπαλόνι θα κάνει σιντριβάνι με το νερό!

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις φάρσες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε το βίντεο που σας παρουσιάζουμε και δείτε άλλες πολλές ξεκαρδιστικές φάρσες:

Διαβάστε όλες τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close