Ξεκαρδιστικό: Μπαμπάς δείχνει πως προσπαθεί να κάνει τηλεργασία

Ξεκαρδιστικό: Μπαμπάς δείχνει πως προσπαθεί να κάνει τηλεργασία με τα παιδιά του να μην τον…διευκολύνουν και πολύ. Δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία φυσικά απέσπασε πολλά likes και σχόλια! Με την δεύτερη καραντίνα, η τηλεργασία μπήκε στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς.

Αυτό σημαίνει πως δουλεύουμε από το σπίτι, κάτι που έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Στην τηλεργασία, μπορείς σε πολλές περιπτώσεις να δουλέψεις με τις πιτζάμες σου. Επίσης η δουλειά βγαίνει πιο εύκολα όταν την κάνεις από το σπίτι σου, με τον καφέ σου και τις ανέσεις σου.

Όταν όμως είσαι γονιός, αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι γονείς, προσπαθούν να είναι εντάξει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, την ίδια στιγμή που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά να κάτσουν για λίγο φρόνιμα. Κι επειδή είναι παιδιά, δεν τους ακούν πάντα.

Πολλές φορές λοιπόν στην πρώτη καραντίνα μαμάδες και μπαμπάδες έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες που δείχνουν πόσο δύσκολο είναι να κάνεις τηλεργασία μεγαλώνοντας παιδιά. Φωτογραφίες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια. Αλλά και να συμπονέσουμε αυτούς τους ανθρώπους, αφού τα ίδια περνάμε κι εμείς.

Δείτε ακόμα Τιμ: Το γαϊδουράκι που ζει μέσα σε σπίτι νομίζοντας πως είναι σκύλος

Με την δεύτερη καραντίνα φαίνεται πως αυτές οι φωτογραφίες θα γίνουν και πάλι viral. Με τους γονείς να τις βλέπουν και να νιώθουν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Ή ότι τέλος πάντων δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν τον κόσμο. Τα παιδιά είναι ευτυχία όμως πολλές φορές μας δυσκολεύουν την ζωή.

Κι επειδή είναι στην κατάλληλη ηλικία για να το κάνουν, εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή και να σπάσουμε…πλάκα με αυτό το γεγονός. Αυτή η ξεκαρδιστική φωτογραφία με τον μπαμπά, που προσπαθεί να κάνει μέσω της τηλεργασίας επαγγελματικό meeting πραγματικά θα σας κάνει να γελάσετε.

Και φαίνεται πως και ο ίδιος προσπαθεί να σπάσει πλάκα με τον εαυτό του και τα παιδιά του. Άλλωστε το ξανά είπαμε. Τα παιδιά είναι ευτυχία ακόμη και όταν μας κάνουν την ζωή δύσκολη! Δείτε την ιστορία παρακάτω καθώς και την ξεκαρδιστική φωτογραφία: 

Οι πρωταγωνιστές της σημερινής μας ιστορίας είναι ο μπαμπάς David Kuhl, J.D. και τα παιδιά του. Ο David σύμφωνα με το επαγγελματικό του προφίλ στο Linkedin είναι Chief Human Resource Officer. Πρόσφατα λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία ενός άνδρα στο γραφείο του σπιτιού του.

Στην φωτογραφία λοιπόν υπάρχει ένας άνδρας στο γραφείο του σπιτιού του την στιγμή που συμμετέχει μέσω της τηλεργασίας, σε ένα επαγγελματικό meeting. Στην πόρτα είναι γραμμένα διάφορα μηνύματα με αποδέκτες τα παιδιά του!

«Ο μπαμπάς είναι σε meeting. Μην μπείτε (ή θα χάσετε τον χρόνο στην οθόνη για 2 ημέρες). Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας: Όχι. Αν δεν αιμορραγείς, είναι μια χαρά. Κομμάτι φρούτου, στο πλυντήριο, ρωτήστε τη μαμά» .

Προσπαθώντας λοιπόν ο David να κάνει…την δουλειά του, έγραψε τηλεγραφικά αυτά που συνήθως γίνονται η αφορμή να τον διακόπτουν τα παιδιά. Μία πολύ καλή ιδέα που σίγουρα μας προκάλεσε γέλιο. Νιώσαμε και ένα είδος συμπόνιας για τον μπαμπά που προσπαθεί να είναι καλός επαγγελματίας και καλός πατέρας ταυτόχρονα.

Επίσης δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι μας έδωσε μία εξαιρετική ιδέα για τις δικές μας τηλεργασίας. Από εδώ και στο εξής θα κλείνουμε τις πόρτες και θα γράφουμε τηλεγραφικά τις απαντήσεις στα ερωτήματα των παιδιών μας. Και θα προσευχόμαστε ότι για λίγη ώρα, δε θα μας ενοχλήσουν!

Επειδή πιστεύουμε ότι ο David δεν είναι ο μόνος και ξέρουμε ότι κι εσείς έχετε να μας εξιστορήσετε ξεκαρδιστικές φωτογραφίες από την δεύτερη καραντίνα με τα παιδιά σας, ανυπομονούμε γι’ αυτό! Έτσι μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια τις δικές σας φωτογραφίες από τα δικά σας…βάσανα κατά τη διάρκεια του δεύτερου εγκλεισμού.

Μέχρι να το κάνετε, θαυμάστε την επίμαχη φωτογραφία παρακάτω:

Ξεκαρδιστικό: Μπαμπάς δείχνει πως προσπαθεί να κάνει τηλεργασία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close