Ξεκαρδιστικό βίντεο με μωρά:  Δίδυμα σχεδίασαν την τέλεια απόδραση

Ξεκαρδιστικό βίντεο με μωρά: Δίδυμα σχεδίασαν την τέλεια απόδραση.

Το να μεγαλώνεις παιδί είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν μεγαλώνεις δύο παιδιά που είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία! Μία μητέρα κι ένα μπαμπάς που έχουν δίδυμα πρέπει κυριολεκτικά να έχουν μάτια ακόμη και στην πλάτη. Το να μεγαλώνεις δίδυμα δεν είναι δύσκολο μόνο για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Έχεις διπλή ευθύνη  μέσα στο σπίτι. Κλαίνε μαζί, θέλουν άλλαγμα μαζί, πεινάνε μαζί. Κι εσύ προσπαθείς να γίνεις χίλια κομμάτια για να κυριαρχήσει και πάλι η ησυχία μέσα στο σπίτι. Άμα είσαι πρωτάρης σαν γονιός δεν το λες και εύκολη υπόθεση.

Δείτε ακόμα Εδώ γελάμε: Οι πιο αστείες εικόνες για την καραντίνα & τον κορονοϊό

Μπορεί λοιπόν το να έχεις δίδυμα να είναι ευλογία, όμως σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο! Και απόδειξη είναι αυτά τα δύο αξιολάτρευτα δίδυμα που μας έκαναν να γελάσουμε και μας έφτιαξαν την μέρα. Φαίνεται πως τα δυο τους, σχεδίασαν την τέλεια απόδραση. Φοβερή ομάδα από τώρα. Δείτε παρακάτω:

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα ήταν μέσα στο πάρκο τους και διασκέδαζαν. Ως γνωστόν, μπορεί να βάλεις το παιδί μέσα σε ένα πάρκο με όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια και φαγητά όμως από ένα σημείο και μετά θα θέλει να ανακαλύψει το υπόλοιπο σπίτι, ακόμη κι αν στο υπόλοιπο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον να δει.

Το απαγορευμένο είναι πάντα καλύτερο! Έτσι λοιπόν το ένα αγ@ράκι από τα δίδυμα, ξεκίνησε να περιεργάζεται την πόρτα του πάρκου. Μα πως μπορεί να ανοίξει αυτή η πόρτα; Η μητέρα τους, βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν άνοιξε την κάμερα του κινητού της για να απαθανατίσει την στιγμή. Ευτυχώς για εμάς.

Αφού ο μπόμπιρας περιεργάζεται την πόρτα και σκέφτεται όλους τους πιθανούς τρόπους να την ανοίξει, η αδερφή του δε θα μπορούσε να μην μπει στην περιέργεια, να δει τι κάνει ο αδερφός της τόση ώρα, Τον πλησιάζει μπουσουλώντας λοιπόν και τον παρατηρεί.

Και φαίνεται πως ο μικρός μπόμπιρας τα καταφέρνει και ανοίγει την πόρτα. Και ξαφνικά, βλέπουμε δύο μωρά να αναπτύσσουν ταχύτητα μπουσουλώντας μπας και προλάβουν να ξεφύγουν από το βλέμμα της μητέρας τους. Μόνο για λίγο η μικρή γύρισε να κοιτάξει πίσω της, για να δει αν η μαμά τον έχει δει.

Και όχι μόνο βγήκαν από το πάρκο τους, αλλά χωρίστηκαν και σε δύο μέρη. Έτσι ώστε η μαμά να μην ξέρει που να πρωτοπάει και ποιο να πρωτοπιάσει. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω: 

Το βίντεο σίγουρα είναι αστείο. Και φαίνεται πως άνευ πλάκας η μητέρα ήξερε πολύ καλά ότι τα παιδιά της θα ανοίξουν την πόρτα και είχε τα πάντα υπό έλεγχο. Στο τέλος του βίντεο όμως μας γεννήθηκε μία απορία. Πόσο ασφαλή είναι τελικά τα μέσα που αγοράζουμε για να κρατάμε…ασφαλή τα παιδιά μας;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close