Άννα Φόνσου- Πως υιοθέτησε την kόρη της αδερφής της και αυτό τη γλίτωσε από την αυτοκτονία

Η Άννα Φόνσου είχε δώσει στο παρελθόν μία συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό «People». Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει τότε για προσωπικά της θέματα που δεν γνώριζε κανείς.Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη σχέση της με την αδερφή της Μαρία, στην kόρη της αδερφής της που υιοθέτησε αλλά και πως η υιοθεσία αυτή γλίτωσε την ηθοποιό από την αυτοκτονία!

Δειτε ακομα Κατερίνα Λέχου: Οι εξωσωματικές, η υιοθεσία και η απόκτηση ενός παιδιού στα 48 της

Άννα Φόνσου: Τι της ανέφερε, η αδερφή της
«Η αδελφή μου η Μαρία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε ”Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί”».

Άννα Φόνσου: Τι δήλωσε η Άννα Φόνσου για την Ασημίνα
«Έτσι, από την πρώτη μέρα της γέννησής της, υιοθέτησα την Ασημίνα μας. Κι αν είχα γεννήσει παιδί, η Ασημίνα θα ήθελα να είναι».

Άννα Φόνσου- Πως υιοθέτησε την kόρη της αδερφής της και αυτό τη γλίτωσε από την αυτοκτονία

Αννα Φόνσου: Τι είχε πει, η Ασημίνα, στους δικαστές για την Άννα
«Κι εκείνη, όταν τη ρώτησαν οι δικαστές, ως έφηβη, τη γνώμη της για την υιοθεσία είπε “Η μάνα μου είναι η Άννα”».

Τι επεσήμανε για τον θάνατο της αδερφής της, Μαρίας
«Η πράξη της υιοθεσίας κρατήθηκε μυστική, μέχρι που απρόσμενα πριν από έξι χρόνια, η Μαρία ”έφυγε”. Τότε ένιωσα πως έπρεπε να τελειώσει και για μένα η ζωή».

Τι ήταν αυτό που τη γλίτωσε από την αυτοκτονία
«Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Και ήταν η ύπαρξη της Ασημίνας που με κράτησε στη ζωή. Της κόρης της. Της κόρης μου. Της κόρης μας για πάντα».

Δειτε ακομα Η εξομολογητική συνέντευξη της Βίκυ Βολιώτη για την υιοθετημένη kόρη της «Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών» 

 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close