Νόμιζαν ότι αγόρασαν από το internet γατάκι & δεν φαντάζεστε τι τους ήρθε_

Η απίστευτη ιστορία για ένα ζευγάρι, που αγόρασε από το internet γατάκι και τελικά…τους ήρθε κάτι τελείως διαφορετικό.

Το να έχεις κατοικίδιο στο σπίτι είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Τα κατοικίδια είναι μία συντροφιά, που σου δείχνει αγάπη και σε κάνει να περνάς ευχάριστες στιγμές . Επίσης σύμφωνα με τους ψυχολόγους τα κατοικίδια, λειτουργούν αγχολυτικά.

Οι γάτες είναι αγαπημένα κατοικίδια, ειδικά για τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με τα ζώα. Δεν έχουν πολλά έξοδα, δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα και σίγουρα η δυναμικότητα που βγάζουν είναι ξεκαρδιστική.

Δείτε ακόμα Γλύπτης φτιάχνει τις πιο ρεαλιστικές κούκλες

Ένα ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε πως θέλει ένα γατάκι. Βρήκε λοιπόν ένα γατάκι στο internet και το αγόρασε. Παρόλα αυτά όταν έφτασε σπίτι, το ζευγάρι δεν αντίκρισε ακριβώς ένα γατάκι. Η ιστορία που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας είναι πραγματικά απίστευτη. Διαβάστε παρακάτω:

Η απίστευτη ιστορία

Ένα ζευγάρι στην Γαλλία λοιπόν αποφάσισε να αγοράσει ένα γατάκι από το διαδίκτυο. Μάλιστα το ζευγάρι πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να κάνει αυτό το γατάκι δικό τους. Βλέπετε, ήθελαν γάτα ράτσας Savannah. Αυτές οι γάτες αποτελούν διασταύρωση αγριόγατας με οικόσιτη.

Αυτές οι γάτες είναι νόμιμο να τις έχει κάποιος στο σπίτι του σύμφωνα με την νομοθεσία της Γαλλίας. Όταν έφτασε το γατάκι στο σπίτι το ζευγάρι ενθουσιάστηκε πολύ. Λίγες μέρες αργότερα όμως ξεκίνησε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το γατάκι δεν έμοιαζε εμφανισιακά με την γάτα της συγκεκριμένης ράτσας και δεν είχε ακριβώς τις ίδιες συνήθειες. Κάλεσαν λοιπόν αμέσως την αστυνομία για να δουν τι συνέβη. Τελικά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο γατάκι δεν ήταν ακριβώς…γατάκι.

Δείτε ακόμα Γυναίκα γέννησε εννιάδυμα!

Ήταν τίγρης της Σουμάτρας. Μάλιστα το συγκεκριμένο είδος τίγρη είναι προστατευόμενο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να είναι κατοικίδιο. Όχι μόνο επειδή είναι προστατευόμενο, αλλά επειδή είναι και…τίγρης ας πούμε.

Το περιστατικό έλαβε μέρος στην Γαλλία το 2018. Μέχρι σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας έχουν καταλήξει σε 9 συλλήψεις ανθρώπων που πωλούν παράνομα ζώα στο διαδίκτυο. Βέβαια κυρώσεις δέχτηκε και το ζευγάρι που έκανε την καταγγελία, επειδή αγόρασε προστατευόμενο ζώο. Τώρα πως ακριβώς φταίει το ζευγάρι…θα σας γελάσουμε.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: blog.feliway.com

 

Close