Οι 4 δολ@φόνοι που αναζητούσαν τα θύματά τους στην Νικολούλη – Πως προδόθηκαν;

Οι 5 δολοφόνοι που αναζητούσαν τα θύματά τους στην Νικολούλη – Πως προδόθηκαν; Σήμερα θα θυμηθούμε τους 5 δολοφόνους που αναζήτησαν τα θύματά τους στην γνωστή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως Στο Τούνελ” . Κι ενώ όλοι οι τηλεθεατές στην αρχή, τους είχαν πιστέψει, έκαναν μερικά λάθη και προδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές αλλά και στην παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη.

Είναι γνωστό ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της “Φως Στο Τούνελ” έχει ρίξει φως σε πολλές εξαφανίσεις ανθρώπων και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, όταν θέλουν η υπόθεση του αγαπημένου τους ανθρώπου να δρομολογηθεί πιο γρήγορα.

Πηγαίνουν εκεί για να αναζητήσουν επιπλέον πληροφορίες, να πουν επιπλέον στοιχεία και η Αγγελική Νικολούλη δέχεται τηλεφωνήματα και μηνύματα από τηλεθεατές που πιστεύουν ότι είδαν κάτι. Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που έχει ρίξει πραγματικό φως σε υποθέσεις.

Κι ενώ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πηγαίνει η οικογένεια των εξαφανισμένων ανθρώπων ή των θυμάτων για καλό σκοπό, πολλές φορές αυτή η εκπομπή χρησιμοποιήθηκε και για να ρίξει στάχτη στα μάτια.

Δολοφόνοι έχουν αποφασίσει να εμφανιστούν στην εκπομπή για να πείσουν την γειτονιά, τις αστυνομικές αρχές, τους συγγενείς του θύματος, ότι είναι αθώοι και ότι πραγματικά ενδιαφέρονται να βρεθεί ο αγαπημένος τους άνθρωπος.

Δείτε ακόμα Το έγκλημα στο Κολωνάκι και η καταδίκη του Θανάση Νάσιουτζικ.

Πήγαιναν λοιπόν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αναζητούσαν δήθεν τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Κι ενώ όλοι στην αρχή πίστευαν ότι έχουν καλύψει πλήρως τα ίχνη τους, στο τέλος η αλήθεια έβγαινε στο φως. Γιατί δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, όσο ευφάνταστους τρόπους κι αν αποφασίσεις να σκαρφιστείς για να το καλύψεις.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα θυμηθούμε τους 5 δολοφόνους που οι υποθέσεις τους συντάραξαν την Ελλάδα. Μάλιστα, μία από τις υποθέσεις έγινε και επεισόδιο στην σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου “Ου Φονεύσεις” . Διαβάστε παρακάτω: 

Δολοφόνοι που εμφανίστηκαν στην Αγγελική Νικολούλη: Δήμητρα Βούλγαρη

Η Δήμητρα Βούλγαρη, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δύο φορές, για να αναζητήσει τον σύζυγό της. Παρόλο που μπροστά στις κάμερες, έδειχνε πως είναι μία γυναίκα που πραγματικά αγωνιούσε για τον εξαφανισμένο σύζυγό της και σύμφωνα με την ίδια ζούσαν έναν τυπικό και χαρούμενο γάμο, η Αγγελική Νικολούλη είχε άλλη άποψη.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, όταν οι κάμερες έκλειναν η Δήμητρα Βούλγαρη, παρουσίαζε μία ψυχρότητα που δεν μπορούσε η Αγγελική Νικολούλη, να ερμηνεύσει. Παρόλα αυτά η Δήμητρα Βούλγαρη υποστήριζε ότι αγαπούσε τον άντρα της και μαζί είχαν μία όμορφη οικογένεια.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη, την ρώτησε για ποιον λόγο φοράει ταυτότητα με το όνομα του συζύγου της στο λαιμό της, εκείνη απάντησε πως με αυτόν τον τρόπο θα τον ένιωθε πάντα δίπλα της. Η Δήμητρα Βούλγαρη υποστήριζε πως θα έκανε τα πάντα, για να βρεθούν οι ένοχοι.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν λοιπόν η Δήμητρα Βούλγαρη εμφανίστηκε και πάλι στο στούντιο της εκπομπής, κατηγορώντας αυτή τη φορά τους αστυνομικούς στο Ναύπλιο. Υποστήριζε ότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και ζήτησε την συμμετοχή και άλλων πιο έμπειρων αστυνομικών από την Αθήνα.

Οι ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη όμως έγιναν πιο πιεστικές, για τον τρόπο που βρέθηκαν στο σπίτι της το τσαντάκι και το κινητό του θύματος και η Δήμητρα Βούλγαρη έχασε τα λόγια της. Ήταν από τις λίγες φορές που ο λόγος της δεν είχε συνοχή και δεν έβρισκε αμέσως την σωστή απάντηση, όπως συνήθιζε μέχρι και τότε.

Η 38χρονη επικαλέστηκε ως άλλοθι, ότι την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της, περιεργαζόταν στο σπίτι της κάποια βραχιόλια που είχε παραλάβει ταχυδρομικώς. Αποδείχτηκε όμως ότι ήταν ένα σαθρό άλλοθι κι έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία να την εγκλωβίσουν.

Δολοφόνοι που εμφανίστηκαν στην Αγγελική Νικολούλη: Δέσποινα Κουτσέγκου & Χρήστος Ντιος

Μία ιστορία που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει μέχρι και σήμερα όλη την Ελλάδα είναι η ιστορία του άτυχου Κώστα Πολύζου. Η μητέρα του Κώστα Πολύζου Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός του Χρήστος Ντιος στέρησαν την ζωή από τον Κώστα.

Η ιστορία του, έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση στην Ελλάδα, όπου ο Πάνος Κοκκινόπουλος, αποφάσισε να την μεταφέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το επεισόδιο “Καταιγίδα” στην επιτυχημένη σειρά του Open “Ου Φονεύσεις” . Φυσικά στο επεισόδιο, η ιστορία του Κώστα Πολύζου, είναι εμφανώς διαφοροποιημένη.

Για πέντε ολόκληρα χρόνια λοιπόν η μητέρα του Κώστα Πολύζου, Δέσποινα Κουτσέγκου, παρουσιαζόταν ως μία δυστυχισμένη μάνα που θρηνούσε για τον χαμό του παιδιού της. Δεν δίστασε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ζητώντας τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τον κόσμο να βοηθήσουν.

Ζητούσε από την παρουσιάστρια και τον κόσμο, να βοηθήσουν στην αναζήτηση των δολοφόνων και είχε πείσει όλο το πανελλήνιο για το “δράμα” που ζούσε. Ο Κώστας Πολύζος από την Σιάτιστα της Κοζάνης όμως είχε πέσει θύμα από την ίδια του την μάνα και τον πατριό του.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιος, στην προσπάθειά τους να καλύψουν το έγκλημα ανάγκασαν τον 12χρονο αδερφό του Κώστα να ψευδομαρτυρήσει. Ένα μέρος από άγνωστες συνομιλίες της Νικολούλη με την Δέσποινα Κουτσέγκου, παρουσίασε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της.

Αυτές οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά αφού βρέθηκε το άψυχο σώμα του Κώστα Πολύζου.

«Το παιδί μου λες να είναι χαρούμενο εκεί πάνω που είναι Αγγελική μου; Γιατί το παιδί μου είναι άγγελος αυτή τη στιγμή είναι στον παράδεισο» έλεγε κλαίγοντας τότε η σήμερα κατηγορούμενη για το φόνο.

Αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα όμως έδειξαν ότι η ιστορία που έλεγε το ζευγάρι και ο ετεροθαλής 12χρονος αδερφός του Κώστα, δεν ήταν πειστική. «Εγώ που τον άκουγα το μικρό να περιγράφει την μαρτυρία του δεν με έπειθε. Μήπως κάποιος άλλος το έβαλε να πει κάτι τέτοιο» ακούγεται η δημοσιογράφος να λέει στη μητέρα.

«Μήπως είναι κάτι που δεν μου έχεις πει για τη νύχτα εκείνη; Έχω την εντύπωση ότι δεν μου έχετε πει την αλήθεια για εκείνη τη νύχτα. Είναι σαν να κρύβεις κάτι που δεν θες να το πεις για να μην εκθέσεις κάποιους άλλους» τη ρώτησε ευθέως για να λάβει την εξής απάντηση:

Δεν μου λες Αγγελική. Ποια μάνα θα έφτανε σε αυτό το σημείο να βρίσκεται ένα πτώμα και να υπάρχει περίπτωση να είναι το παιδί της και να κρύβει κάτι που γνωρίζει. Όταν μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο παιδιά, δεν τα φέρνει ούτε για καπρίτσιο, τα αγαπάει. Κάθε γονιός τα παιδιά του τα αγαπάει.

Σήμερα η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, από κοινού, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα σκότωσε τον Κώστα Πολύζο στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 χτυπώντας τον στο κεφάλι με θλων όργανο.

Δολοφόνοι που εμφανίστηκαν στην Αγγελική Νικολούλη: Δάνος Μουρατίδης

Άλλη μία υπόθεση που μας είχε συνταράξει ήταν η υπόθεση της 20χρονης Κικής Κούσογλου. Ήταν μία υπόθεση που πήρε τεράστια δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη πως ο σύντροφός της, ο οποίος την αναζητούσε μαζί με τους γονείς της στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν εκείνος που της είχε αφαιρέσει την ζωή.

Η υπόθεση ξεκίνησε με την αναζήτηση της αγνοούμενης Κικής και με την επίμονη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, το έγκλημα αποκαλύφθηκε. Ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης, δήλωνε πως η Κική τον εγκατέλειψε για μία καλύτερη ζωή τον Απρίλιο του 2005.

Ο γυναικοκτόνος για να πετάξει από πάνω του οποιαδήποτε υποψία, συμμετείχε στις έρευνες και έβγαινε στις τηλεοράσεις με ύφος όλο αγωνία, κάνοντας εκκλήσεις στον κόσμο, να βοηθήσουν για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης.

Δάνος Μουρατίδης _

Photo via: menshouse.gr

Στόχος του, ήταν να παρουσιαστεί εκείνος θύμα και να στραφούν αλλού οι έρευνες. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη, η παρουσιάστρια έδειξε να μην πείθεται από τα λεγόμενά του και να τον υποψιάζεται.

«Κατάλαβα όταν τον είδα απέναντί μου ότι κάτι έτρεχε. Φαινόταν ότι ήταν ένοχος», θα πει λίγο μετά η ίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε η πληροφορία ότι ο Δανός ήταν ο τελευταίος που είδε την Κική ζωντανή. Το κλίμα αρχίζει να στρέφεται εναντίον του, όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει.

Τέσσερις μήνες μετά την γυναικοκτονία. ο Δάνος Μουρατίδης ομολογεί ότι εκείνος ήταν ο ένοχος. Αφαίρεσε την ζωή από την Κική, επειδή ζήλευε. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ισόβια, ενώ στον ξάδερφό του που τον βοήθησε στην ταφή του σώματος της Κικής, επιβλήθηκε η ποινή των 4 ετών.

Κικής Κούσογλου _

Photo via: mixanitouxronou.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελική Νικολούλη είχε βρει άλλη μία γυναίκα – φίλη του Δανού που δέχτηκε βία από τον ίδιο και η μαρτυρία της ήταν πολύ σημαντική. Ο Δανός στραγγάλισε την Κική στον ύπνο της και στην συνέχεια έθαψε το σώμα της με την βοήθεια του ξάδερφου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και σήμερα καταγράφονται χιλιάδες γυναικοκτονίες σε όλο τον κόσμο, από άντρες που θεωρούν ότι οι γυναίκες που έχουν στο πλάι τους, τους ανήκουν. Με πρόφαση την ζήλεια και την αρρωστημένη “αγάπη” αφαιρούν τις ζωές των γυναικών ή κακοποιούν γυναίκες που τους εμπιστεύτηκαν και τους θέλησαν στο πλάι τους.

Κικής Κούσογλου _

Photo via: kontraseolous.gr

Δολοφόνοι που εμφανίστηκαν στην Αγγελική Νικολούλη: Μαρία Τέντα – Νικόλαος Κωτούλας

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2001, ο έμπορος δερμάτων του Βόλου, Αχιλλέας Τέντας δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι στον Αλμυρό, από τον εραστή της συζύγου του. Το θύμα ήταν 58 χρονών. Ο εραστής ονομαζόταν Νικόλαος Κωτούλας και είχε σχέση με την γυναίκα του θύματος, Μαρία Τέντα.

Οι δύο τους, εξαφάνισαν στην συνέχεια το άψυχο σώμα του Αχιλλέα Τέντα πετώντας το σε ένα πηγάδι της περιοχής. Λίγο αργότερα μπάζωσαν το πηγάδι. Το αυτοκίνητό του, το άφησαν στον Βόλο για να φανεί ότι ο Αχιλλέας Τέντας, έφυγε για ταξίδι.

Η σύζυγός του είχε φροντίσει να ρίξει υπνωτικό στην πεθερά της που έμενε στο ίδιο σπίτι έτσι ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό. Στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία και μιλούσε με λυγμούς στην εκπομπή για τον αγνοούμενο σύζυγό της.

Έχουν περάσει χίλια δυο από το μυαλό μου. Μήπως πήγε κάπου να σκεφτεί και να ξαναγυρίσει. Λείπει από μένα πολύ και από το σπίτι, αλλά πιο πολύ από εμένα” .

Η γυναίκα του θύματος στην αρχή αρνούνταν να γίνει εκπομπή αναζήτησης. Αφού πέρασαν τέσσερις μήνες εξαφάνισης όμως τα παιδιά τους, που δεν έβλεπαν να υπάρχουν ίχνη ζωής για τον πατέρα τους, την πίεσαν να φτάσουν στην εκπομπή όπου στάθηκε γι’ αυτή και τον εραστή της μοιραία.

Εμφανίστηκε λοιπόν στην κάμερα σαν η τελευταία μάρτυρας που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό. Λίγες ώρες μετά το τέλος της αποκαλυπτικής εκπομπής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι που θορυβημένο από την έρευνα, συναντήθηκε χωρίς προφυλάξεις, μέσα στην νύχτα.

 Μαρία Τέντα – Νικόλαος Κωτούλας _

Photo via: megatv.com

Δολοφόνοι που εμφανίστηκαν στην Αγγελική Νικολούλη: Σύζυγος Ταμπακίδη

Για το τέλος αφήσαμε την εξαφάνιση του επιχειρηματία Θεόδωρου Ταμπακίδη που αποδείχτηκε πως ήταν ένα άγριο και καλοστημένο έγκλημα. Ο δράστης και ο εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν η σύζυγός του με την οποία βρισκόταν σε διάσταση.

Η γυναίκα του λοιπόν το βράδυ της Τρίτης, 29 Απριλίου 2009, τον πυροβόλησε με την καραμπίνα στο σπίτι τους στην Περιστερά, σε απόσταση αναπνοής από τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Αφορμή στάθηκε η αρρωστημένη ζήλια που τύφλωσε την εγκληματία και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα ίδια της τα παιδιά, σαν ψευδομάρτυρες.

Η γυναίκα έστησε ολόκληρο σκηνικό εξαφάνισης. Εγκατέλειψε το μαύρο BMW του πεθερού τους, το οποίο το οδηγούσε εκείνη την νύχτα το θύμα, αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στη μίζα και έκλεψε το δικό του αυτοκίνητο, ένα μαύρο Mercedes, που βρήκαν οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η πρώην γυναίκα του, αποφάσισε να στερήσει την ζωή από τον άτυχο άντρα, έτσι ώστε να τον εμποδίσει να πάει διακοπές με την νέα του σύντροφο. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο φως της δημοσιότητας ένας φίλος από τα παλιά της δολοφόνου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βοήθησε στην ταφή του πτώματος, σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής και στην συγκάλυψη, του φρικτού εγκλήματος ομολόγησε τι είχε συμβεί και οδήγησε τους αστυνομικούς στον τόπο της ταφής.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μετά από πίεση με την δράση του εγκλήματος. Η δράστης, ανέφερε στην εκπομπή πως μιλούσε με τον αγνοούμενο άντρα και πως σύντομα θα επέστρεφε. Δεν δίστασε να βάλει τον φίλο της να τηλεφωνήσει ως Θοδωρής, στους τραγικούς γονείς και να τους πείσει ότι ζούσε και ότι βρισκόταν στο εξωτερικό.

Την ώρα της σύλληψης, η δράστης, είχε ραντεβού με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος βοήθησε τους αστυνομικούς να την πλησιάσουν αφού η ίδια είχε κλειδαμπαρωθεί στο σπίτι της αδερφής της και δεν άνοιγε σε κανένα.

Καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 19 χρονών και ο φίλος και συνεργός της σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Θεόδωρος Ταμπακίδης _

Photo via: trelokouneli.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close