Πανελλαδικές 2022: Μαθητής την “πάτησε” με όμορφη επιτηρήτρια

Πανελλαδικές 2022: Το άγχος των Πανελληνίων δεν στάθηκε εμπόδιο για έναν μαθητή από τη Μυτιλήνη αντιθέτως δήλωσε τον έρωτά του για μια νεαρή επιτηρήτρια.

Ο viral μαθητής της χρονιάς για τις Πανελλήνιες εμφανίστηκε στη Μυτιλήνη και δήλωσε πως νεαρή επιτηρήτρια του έκλεψε την καρδιά.

Στη Μυτιλήνη μαθητής, μόλις βγήκε από την αίθουσα των εξετάσεων, μίλησε στην κάμερα του Aeolos TV λέγοντας πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός.

Πανελλαδικές-2022-Μαθητής

Δείτε ακόμη Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια

Ο μαθητής πέρα από τα μαθήματα μίλησε και για την «όμορφη επιτηρήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα και την οποία εύχεται να δει και στο επόμενο μάθημα.

Δείτε τον μαθητή στο 05.20:

Δείτε ακόμη Ο ορισμός της Ελληνίδας Μάνας σε 15 αστεία στιγμιότυπα!

«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», σημείωσε.

Ένας άλλος μαθητής, ανέφερε στην κάμερα πως είδε όνειρο ότι το θέμα που θα «έπεφτε» στην Έκθεση ήταν η ιστορία. Σύμφωνα με το europost.gr, συγκεκριμένα, ανέφερε:

Πανελλαδικές-2022-Μαθητές

Δείτε ακόμη 14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει

«Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ’ ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζω τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και βλέπω να γράφει ιστορία.

Πανελλαδικές-2022-Μαθητές

Δείτε ακόμη 19 φορές που τα παιδιά απέδειξαν ότι είναι πιο αστεία από τους ενήλικες

Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου “ιστορία θα πέσει”. Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα “γιατί μαθαίνουμε ιστορία”. Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε “πώς το έκανες;”. Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω…».

Close