Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια_

Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια! Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε τα πιο αστεία και συνάμα τα πιο έξυπνα σκονάκια που έχουν κάνει φοιτητές για να πάρουν το πτυχίο τους. Το παρακάτω άρθρο δεν είναι…προτροπή για σκονάκια, απλά μία αφορμή για να γελάσουμε!

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε κάνει σκονάκια λίγο ή πολύ σαν μαθητές ή σαν φοιτητές. Αυτή η θεωρία που δεν μπορούσες με τίποτα να αποστηθίσεις. Αυτός ο μαθηματικός κανόνας που όλο σου διαφεύγει. Μερικές πληροφορίες που είσαι σίγουρος ότι θα ξεχάσεις.

Τα σκονάκια έχουν γίνει. Μερικές φορές έχουν πάει χαμένα γιατί σε έπιασαν οι καθηγητές ή γιατί δεν τα είχες κάνει σε βολικό σημείο. Μερικές φορές μπορεί να τα έκανες ενώ είχες διαβάσει μόνο και μόνο για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δείτε ακόμα 28 ξεκαρδιστικές φάρσες για φίλους και αδέρφια

Στο παρακάτω άρθρο λοιπόν θα δούμε τα πιο αστεία και τα πιο έξυπνα σκονάκια που έχουν κάνει φοιτητές για να πάρουν πτυχίο. Η αλήθεια είναι πως τα σκονάκια που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας, μας έδωσαν την αίσθηση ότι χρειάστηκαν παραπάνω χρόνο για να γίνουν, από το να κάτσεις απλά και να διαβάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Το…τρίτο χέρι!

Η κοπέλα της φωτογραφίας δεν δίστασε να βάλει τεχνητό χέρι έτσι ώστε να μπορεί να κρύψει το αληθινό της χέρι μέσα από την ζακέτα και να βγάλει το σκονάκι. Η αλήθεια είναι πως είναι μία πανέξυπνη ιδέα και ελπίζουμε ο καθηγητής να μην την κατάλαβε.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

“Εγώ τον χάρακα χρησιμοποιώ κύριε” !

Πολλές φορές τα σκονάκια γίνονται σε μέρη ή σε αντικείμενα που σίγουρα θα χρειαστείς την ώρα της εξέτασης. Έτσι κανένας δε θα καταλάβει τίποτα και σίγουρα θα έχεις πρόσβαση σε αυτά. Όπως για παράδειγμα ο χάρακας στο μάθημα της Γεωμετρίας…

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Χαρακας_

Το σκονάκι μέσα από το πουκάμισο!

Το παρακάτω σκονάκι εμείς δε θα το επιλέγαμε. Με μία ματιά παραπάνω από τον καθηγητή, το έχει δει. Βέβαια είναι μία έξυπνη και δημιουργική ιδέα και…μας έκανε να γελάσουμε!

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

“Κάπου…χτύπησα χθες”

Σκονάκι μέσα από το τσιρότο που έβαλε επειδή και καλά κάπου χτύπησε. Σίγουρα ένα έξυπνο και ξεκαρδιστικό σκονάκι. Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι και πολύ πρακτικό..

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Το σκονάκι που κάθε μαθήτρια ή φοιτήτρια έχει κάνει!

Το σκονάκι στα μπούτια είναι ένα παραδοσιακό σκονάκι που κάθε αδιάβαστη μαθήτρια ή φοιτήτρια έχει κάνει. Με μία φούστα είναι εύκολα προσβάσιμο, αν και έχει το ρίσκο του. Για να πετύχει το συγκεκριμένο σκονάκι πρέπει να πέσεις σε καθηγητή που δεν κόβει βόλτες μέσα στην αίθουσα.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Οι τζίβες δεν είναι απλά ένα χτένισμα!

Σκονάκι στις τζίβες φίλες και φίλοι, για να αγαπήσουν αυτό το χτένισμα ακόμη και αυτοί που το μισούν πολύ!

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Μαλλια_

Το σκονάκι της χρονιάς!

Ο συγκεκριμένος ή η συγκεκριμένη, αν δεν έχει επιλέξει μία παρεμφερή ειδικότητα, θα τον συμβουλεύαμε να παρατήσει την σχολή που είναι τώρα και να πάει σε κάτι που έχει να κάνει με την ρομποτική ή τις κατασκευές. Η πατέντα με το ρολόι που έχει τα σκονάκια ήταν απλά πανέξυπνη!

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ Ρολοι_

Το σκονάκι στο μπουκάλι του νερού!

Σίγουρα για το παρακάτω σκονάκι χρειάστηκε φαντασία. Δύσκολα θα πήγαινε το μάτι του καθηγητή στο μπουκάλι σου με το νερό. Όμως αν το έπαιρνε χαμπάρι τις κυρώσεις τις είχες σίγουρες.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Το τρίτο χέρι Vol2

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη πατέντα μας άρεσε τόσο πολύ που δε θα μπορούσαμε να μην την μοιραστούμε ξανά. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ένας συμπαθέστατος Ασιάτης.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Το σκονάκι στην χάρτινη συσκευασία του χυμού!

Ο ορισμός της ανακύκλωσης είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω. Σου τέλειωσε ο χυμός; Δεν είναι ανάγκη να πετάξεις την χάρτινη συσκευασία σου. Κρύψε τα σκονάκια σου εκεί μέσα.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Η τελευταία λέξη της μόδας στα…παπούτσια!

Ανέδειξε το στιλ σου ακόμη περισσότερο, με αυτά τα παπούτσια. Αυτό το casual outfit που μπορεί να σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα στην σχολή, μπορεί πραγματικά να σε κάνει να περάσεις και το μάθημα. Αφού έχει τα σκονάκια πάνω.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Παπουτσια_

Μάλιστα…

Ένα όχι και τόσο πρακτικό σκονάκι. Σίγουρα όμως πολύ αστείο!

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Η νέα τάση στα νύχια!

Τα πιο πρωτότυπα νύχια που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Να μας θυμίσετε να τα βάλουμε στα άρθρα με τα νύχια που παρουσιάζουμε κάθε τόσο. Μανικιούρ με γραμμένο το σκονάκι πάνω.

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Νύχια_

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Στυλο_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Κινητο _ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_Κοιλια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_ τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

τα_πιο_αστεία_και_πιο_έξυπνα_σκονάκια_

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: navratdoreality.cz

Close