Απίστευτο  έσπαγε καρύδια με χειροβομβίδες για 25 χρόνια & επιβίωσε

Απίστευτο έσπαγε καρύδια με χειροβομβίδες για 25 χρόνια & επιβίωσε! Σας φαίνεται απίστευτο; Κι όμως έγινε! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει πολλές περίεργες και εξωπραγματικές ειδήσεις. Αυτό όμως δεν το έχουμε ξαναδιαβάσει ή ξανά ακούσει και η αλήθεια είναι ότι…μας έπεσαν τα μαλλιά!

Κινέζος, έσπαγε καρύδια με χειροβομβίδα για 25 χρόνια χωρίς να το ξέρει και επιβίωσε! Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις στον κόσμο που την διάβασε! Η αλήθεια είναι ότι τέτοια πράγματα δε τα παρατηρούμε συχνά!

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Γονείς με 14 γιους απέκτησαν επιτέλους την κορη (βίντεο)

Υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν πολλές πατέντες για να κάνουν καθημερινές δουλειές όταν δεν έχουν το απαραίτητο εργαλείο. Όμως δεν χρησιμοποιούν πολύ συχνά…χειροβομβίδες για να σπάσουν μερικά…αθώα καρύδια. Και μάλιστα να επιβιώνουν. Διαβάστε παρακάτω την εξωπραγματική είδηση: 

Βλέποντας την φωτογραφία καταλαβαίνουμε γιατί ο τυχερός Κινέζος μπερδεύτηκε. Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, μοιάζει αβλαβές όμως στην πραγματικότητα είναι χειροβομβίδα. Ο Κινέζος λοιπόν έσπαγε με αυτήν την χειροβομβίδα τα καρύδια του και θεωρούσε ότι δεν διέτρεχε κανένα κίνδυνο.

Απίστευτο έσπαγε καρύδια με χειροβομβίδες για 25 χρόνια & επιβίωσε

Photo via: dailymail.co.uk

Μέχρι που μία μέρα έπεσε στα χέρια του ένα φυλλάδιο ασφαλείας από την αστυνομία, στο σπίτι του στην Ανκανγκ της επαρχίας Σαανσί. Ανακάλυψε λοιπόν πως το εργαλείο που χρησιμοποιούσε για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν στην πραγματικότητα μία χειροβομβίδα.

Το φυλλάδιο περιελάμβανε συγκεκριμένα έναν κατάλογο με αντικείμενα που είναι παράνομα και κάποιος μπορεί να τα έχει στην κατοχή του. Ο Κινέζος λοιπόν διαπίστωσε πως αυτό που χρησιμοποιούσε για να σπάσει τα καρύδια του για 25 χρόνια, έμοιαζε πολύ με τη χειροβομβίδα της φωτογραφίας.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η χειροβομβίδα δόθηκε στον Κινέζο, από έναν φίλο του σαν δώρο. Ευτυχώς για 25 χρόνια δεν είχε εκραγεί παρόλο που την χρησιμοποιούσε. Η αστυνομία δεν ήταν σίγουρη αν το εργαλείο περιέχει εκρηκτικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Σίγουρα σε πολλούς αναγνώστες της είδησης θα γεννηθεί η εξής απορία: για ποιο λόγο ο φίλος του, του έκανε ένα τέτοιο δώρο; Ήξερε τι είναι στην πραγματικότητα και ήθελε να του κάνει κακό ή και αυτός δεν γνώριζε την πραγματική ταυτότητα του δώρου του;

Απίστευτο έσπαγε καρύδια με χειροβομβίδες για 25 χρόνια & επιβίωσε

Photo via: clipmass.com

Το καλό είναι ότι αυτή η χειροβομβίδα δεν εξερράγη αυτά τα 25 χρόνια που ο τυχερός Κινέζος την χρησιμοποιούσε συχνά, σπάζοντας καρύδια. Το επίσης ευχάριστο νέο είναι ότι η αστυνομία, απομάκρυνε την επικίνδυνη χειροβομβίδα από τον Κινέζο και όλα κατέληξαν καλά. Μάλλον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα…δώρα που δεχόμαστε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close