Craig Hamilton-Parker προβλέψεις για 2021 : Δύο νέοι ιοί & καταστροφές

Το μέντιουμ Craig Hamilton-Parker ή αλλιώς νέος Νοστράδαμος ανακοίνωσε τις προβλέψεις του για το 2021. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Ο νέος Νοστράδαμος δίνει σοκαριστικές προβλέψεις για το 2021. Μιλάει για σεισμούς και παραίτηση Μπάιντεν μέσα στο 2021. Το 2021 πλησιάζει και μετά από ένα πολύ δύσκολο 2020, η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε ανάγκη για ένα καλύτερο έτος. Για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο.

Σύμφωνα με το μέντιουμ Craig Hamilton-Parker ή αλλιώς “νέος Νοστράδαμος” όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για το 2021. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2021 θα είναι ένα έτος με πολλές κακοτυχίες που θα συνταράξουν την ανθρωπότητα. Αυτές οι προβλέψεις έχουν ήδη σοκάρει και θορυβήσει πολλούς ανθρώπους.

Δείτε ακόμα “Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου

Είναι λογικό, αφού υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν ένα χάρισμα να προβλέπουν το μέλλον. Κι αν ο νέος Νοστράδαμος έχει αυτό το χάρισμα τότε προβλέπεται ένα 2021 πολύ δύσκολο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις του:

O Craig Hamilton-Parker είναι από την Μεγάλη Βρετανία και είναι ένας άνδρας μέντιουμ που διατυμπανίζει πως έχει προβλέψει τον κορονοϊό και το Brexit. Το μακρινό μέλλον σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει δύο νέους ιούς που θα ξεκινήσουν και αυτοί από την Κίνα.

Craig Hamilton-Parker προβλέψεις 2021

Photo via: asianage.com

Το 2020 λοιπόν, φτάνει στο τέλος του και όλοι μας θέλουμε το 2021 να φέρει το τέλος της πανδημίας και να πάνε όλα καλά. Όμως ο νέος Νοστράδαμος, ο οποίος φέρει το επάγγελμα “μέντιουμ” ανέφερε πως το 2021 δε θα είναι όλα όμορφα.

Ο ίδιος μίλησε στην Daily Star και διατυμπανίζει πως έχει προβλέψει το Brexit και πως προέβλεψε την εκλογή του Τραμπ αλλά και το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Το 2021 φαίνεται πως έχει τις ίδιες άσχημες προβλέψεις. Ο νέος Νοστράδαμος τόνισε πως το 2021 θα υπάρξει αεροπειρατεία από τρομοκράτες.

Craig Hamilton-Parker προβλέψεις 2021

Photo via: Youtube.com

Επίσης θα ακολουθήσουν μεγάλοι σεισμοί σε περιοχές των Ιμαλαϊων, το Ιράν και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο μία ασθένεια θα αναγκάσει τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία και μία γυναίκα θα αναλάβει τον Λευκό Οίκο.

«Το 2017 είχα προβλέψει πως ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασθένεια που θα φέρει τον θάνατο. Είχα προβλέψει επίσης την εκλογή Τραμπ αλλά και την τρομοκρατική επίθεση στη Νις», ανέφερε ο Parker.

Craig Hamilton-Parker προβλέψεις 2021

Photo via: daily-star.com

Επίσης υπογράμμισε πως ο κορονοϊός θα παραμείνει ενεργός για πολύ καιρό αλλά σε απομονωμένες περιοχές μέχρι και τέλος του 2021. Παράλληλα αεροπορικά ταξίδια θα εκτελούνται κανονικά στο τέλος του Καλοκαιριού του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Parket το πήγε πολλά βήματα παραπέρα, αφού είπε ότι θα ξεσπάσουν δύο ακόμη ιοί μέσα στις επόμενες μέρες οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την Κίνα και πάλι. Ο νέος Νοστράδαμος, διατηρεί site όπου γράφει εκεί όλες του τις προβλέψεις.

Παρόλα αυτά σίγουρα δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψιν, αφού επί της ουσίας μας είπε πράγματα που όλοι λίγο ή πολύ υποθέτουμε αν ξέρουμε γεωγραφία – βλέπε σεισμούς – και παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις – βλέπε γυναίκα στον Λευκό Οίκο – . Θα δείξει.

Photo cover via: Youtube.com

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close