Ο απόλυτος εφιάλτης!!!Της μπήκε κατσαρίδα στο αυτί και την έβγαλαν μετά από 9 ημέρες (εικόνες)

Αρκετοί φοβούνται τις κατσαρίδες. Άλλοι τις σιχαίνονται. Άλλοι πάλι της σκοτώνουν χαλαρά. Το να σου μπει μια κατσαρίδα στο αυτί πάντως, ακόμα και αν δεν σε τρομάζουν ή σε κάνουν να αηδιάζεις φαντάζει άκρως επικίνδυνο.

Αυτόν λοιπόν τον εφιάλτη έζησε μια άτυχη γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτί της ενώ αυτή κοιμόταν. Χρειάστηκαν εννέα μέρες και τρεις γιατροί για να βγάλουν το έντομο.

Η Κέιτι Χόλεϊ, η οποία έγραψε στο SELF για την τρομακτική της εμπειρία, ανέφερε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ξύπνησε στη μέση της νύχτας “τρομαγμένη””, καθώς αισθάνθηκε σαν “κάποιος να έβαλε ένα κομμάτι πάγου” στο αριστερό της αυτή. Δυστυχώς, όμως δεν ήταν πάγος…

Έβαλε ένα κομμάτι βαμβάκι στο αυτί της και “αισθάνθηκε κάτι να κινείται”, όπως έγραψε. Όταν τράβηξε το βαμβάκι έξω, είδε δύο ποδαράκια να είναι κολλημένα πάνω του. Σε κατάσταση υστερίας, φώναξε τον σύζυγό της, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε μια κατσαρίδα στο αυτί της. Προσπάθησε να την βγάλει χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τραβήξει δύο ακόμα πόδια.

Αμέσως πήγαν στα επείγοντα περιστατικά. “Καθώς περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, αισθανόμουν ότι προσπαθούσε να μπει πιο βαθιά στο αυτί μου. Ήταν μια απαίσια αίσθηση, δεν ήταν οδυνηρό αλλά ψυχολογικά ήταν βασανιστικό”. Στα επείγοντα, ο γιατρός έβαλε στο αυτί της μια αλοιφή για να σκοτώσει το έντομο.

“Καθώς ο γιατρός έβαζε λιδοκαΐνη, η κατσαρίδα άρχισε να αντιδρά. Το να αισθάνεσαι ένα έντομο να αργοπεθαίνει, κολλημένο σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο σου, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω”. Όπως ανέφερε η Χόλεϊ, χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά για να πεθάνει το έντομο, μέσα στο αυτί της. Στη συνέχεια ο γιατρός απομάκρυνε τρία κομμάτια της κατσαρίδας.

Αφού έγινε ο απαιτούμενος έλεγχος ότι δεν έχουν μείνει κομμάτια της κατσαρίδας στο αυτί, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Ο εφιάλτης της όμως δεν τελείωσε εκεί.

Εννέα μέρες αργότερα, η Χόλεϊ πήγε στον οικογενειακό γιατρό για επίσκεψη ρουτίνας και αυτός διαπίστωσε ότι “κάτι έχει μπλοκάρει” το αυτί της. Ήταν ένα ακόμα πόδι της κατσαρίδας και έξι κομμάτια του σώματός της, τα οποία αφαιρέθηκαν. Την ίδια μέρα η γυναίκα επισκέφτηκε ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο, ο οποίος της είπε ότι υπάρχει ακόμα “κάτι εκεί”. Έβγαλε το κεφάλι και το πάνω μέρος του κορμού.

“Ξέσπασα σε κλάματα”, έγραψε η Χόλεϊ, επισημαίνοντας σε ανάρτησή της στο facebook μετά το τέλος της περιπέτειάς της: “Λυπάμαι πολύ για όσους από εσάς θα έχετε τώρα εφιάλτες”.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο απόλυτος εφιάλτης!!!Της μπήκε κατσαρίδα στο αυτί και την έβγαλαν μετά από 9 ημέρες (εικόνες)

Ο απόλυτος εφιάλτης!!!Της μπήκε κατσαρίδα στο αυτί και την έβγαλαν μετά από 9 ημέρες (εικόνες)

Ο απόλυτος εφιάλτης!!!Της μπήκε κατσαρίδα στο αυτί και την έβγαλαν μετά από 9 ημέρες (εικόνες)

Πηγή: koutipandoras.gr
Close