Μητέρα-γέννησε-το-παιδί-της-στο-κρεβάτι-ενώ-κοιμόταν-

Και ενώ οι περισσότερες από εμάς εχούμε να θυμόμαστε τους πόνους της γέννας μια μητέρα γέννησε ενώ κοιμόταν. Ξύπνησε και είδε το μωρό! Έτσι κάνουμε 10 παιδιά καλε!

Ο τοκετός είναι μία συγκλονιστική εμπειρία για κάθε γυναίκα που τον βιώνει. Πόνος, αγωνία, χαρά, ανυπομονησία, αγάπη και όλα αυτά τα συναισθήματα στο μέγιστο. Η ένταση είναι τεράστια και σίγουρα οι πόνοι του τοκετού δεν μπορούν να σε αφήσουν να…κοιμηθείς.

Ιστορίες μητέρων που γέννησαν περιέγραφαν την μητέρα να κοιμάται για λίγα λεπτά από την εξάντληση πριν ξεκινήσει η διαδικασία και σε κάθε πόνο να τινάζεται από τον ύπνο της. Αυτή η μητέρα όμως είχε μία εμπειρία τοκετού διαφορετική από τις άλλες. Γέννησε ενώ κοιμόταν…στο κρεβάτι της. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Μία μητέρα δύο παιδιών και ο άντρας της βρίσκονται ακόμη σε σοκ αφού ο γιός τους αποφάσισε να γεννηθεί ενώ και οι δύο κοιμόντουσαν. Η Λόρα Τόμπσον, δασκάλα από το Ντάλας του Τέξας, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 9 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι επρόκειτο να γεννήσει, έτσι ώστε οι νοσοκόμες να μπορούν να προκαλέσουν τον τοκετό της.

Η 31χρονη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι αφού άρχισε να υποφέρει από συσπάσεις μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα την 1η Οκτωβρίου, όταν ένας οδηγός πέρασε με κόκκινο και χτύπησε το αμάξι που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα.

Μητέρα-γέννησε-το-παιδί-της-στο-κρεβάτι-ενώ-κοιμόταν-

Η κ. Τόμπσον είπε στο Yahoo News Australia ότι αυτό έγινε στις 6 το πρωί και έλαβε επισκληρίδιο γύρω στις 12 το βράδυ, αλλά το παιδί είχε πάρει την απόφαση να…γεννηθεί.

Δείτε ακόμα Μαμά μετά από 6 κορίτσια κατάφερε να κάνει αγόρι και η αντίδραση είναι ξεκαρδιστική

Μέχρι τις 9 το βράδυ, είπε ότι είχε χάσει την αίσθηση στο αριστερό της πόδι, αλλά είχε διασταλεί μόνο έξι εκατοστά, οπότε κανείς δεν ανησυχούσε ότι ο τοκετός θα ξεκινούσε σύντομα.

Μετά από συμβουλή του προσωπικού του νοσοκομείου, το ζευγάρι αποκοιμήθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, για να ξυπνήσει 20 λεπτά αργότερα από μια νοσοκόμα που φώναζε “μ@ρό στο κρεβάτι!“,  είπε η κ. Τόμπσον.

Μητέρα-γέννησε-το-παιδί-της-στο-κρεβάτι-ενώ-κοιμόταν-

Η νοσοκόμα ξύπνησε την γυναίκα για να της αλλάξει κουβέρτα όταν φώναξε πως ένα παιδί υπήρχε στο κρεβάτι και σήμανε μπλε συναγερμό. Ο άντρας της γυναίκας, 34 ετών, κοιμόταν στα πόδια της όταν ξύπνησε αναστατωμένος από τις φωνές της νοσοκόμας.

Δείτε ακόμα Για χειροκρότημα: Μία μικροκαμωμένη μητέρα γέννησε μωρo 5 κιλών χωρίς επισκληρίδιο

Σύμφωνα με την μητέρα ο άντρας της ήταν ξεκαρδιστικός έτσι όπως κινούνταν μέσα στον χώρο σε κατάσταση πανικού και όντας από τον ύπνο. Πάντα ήταν ο δυνατός και ο ψύχραιμος της οικογένειας και το να τον βλέπει σε τέτοια σύγχυση ήταν ένα σουρεαλιστικό θέαμα σύμφωνα με την ίδια.

«Ειλικρινά δεν θα το πίστευα ότι συνέβη αν δεν είχε συμβεί σε εμάς». Η κ. Τόμπσον είπε στο Yahoo News Australia ότι είχε νιώσει κάποια πίεση συνεχώς, αλλά όχι τη συνεχή πίεση που απαιτείται για να γεννήσει. Όλα πήγαν καλά πάντως και αυτό είναι που μετράει.

Μητέρα-γέννησε-το-παιδί-της-στο-κρεβάτι-ενώ-κοιμόταν-

Σίγουρα η ιστορία της γέννησης αυτού του παιδιού θα συντροφεύει το παιδί σε όλη του την ζωή.  Άλλωστε δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Να τους ζήσει!

All photos via: au.news.yahoo.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες τοκετού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close