Οι προβλέψεις για το 2020 sοκάρουν - Θα αρρωστήσει ο Τραμπ και θα δεχτεί δολοφονική επίθεση ο Πούτιν

Η Baba Vanga για όσους λατρεύουν τις ιστορίες συνωμοσίας, είναι μια πολύ γνωστή τυφλή γυναίκα από την Βουλγαρία που πέθανε το 1996. Η ίδια όμως, φαίνεται πως είχε προβλέψει το μέλλον μέχρι το 5079! Κάθε χρόνο, λίγο πριν την αλλαγή του έτους οι προφητείες της δημοσιεύονται και όλο το διαδίκτυο, σοκάρετε με τις δυσοίωνες προβλέψεις της.

Αυτή τη φορά, οι προβλέψεις της γιαγιάς από την Βουλγαρία αφορούν τον γνωστό Αμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ και πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεκριμένα, για τον Ντόναλντ Τραμπ προβλέπει ότι μέσα στο 2020 θα νοσήσει από καρκίνο και πιο συγκεκριμένα όγκο στον εγκέφαλο. Αυτή η ασθένεια, θα του στερήσει την ακοή του και πιθανόν θα επιφέρει τον θάνατό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια είδηση που να αφορά κάποιο πρόβλημα υγείας του Αμερικανού προέδρου.

 

Η δεύτερη προφητεία κάνει λόγο για απόπειρα δολοφονίας από αγνώστους με στόχο τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Όμως, στην προφητεία δεν ξεκαθαρίζεται αν τελικά θα καταφέρουν να τον σκοτώσουν ή όχι. Φαίνεται πως και το 2012 παρόμοιες προφητείες μιλούσαν για πιθανή δολοφονική επίθεση εναντίον του Ρώσου πρωθυπουργού, που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Τέλος, η Baba Vanga υποστηρίζει ότι μετεωρίτης, θα χτυπήσει την Ρωσία μέσα στο 2020.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η προφήτης από την Βουλγαρία υποστηρίζει ότι μέσα στο 2020 η Ευρώπη, θα δεχτεί χημική τρομοκρατική επίθεση, από μουσουλμάνους τζιχαντιστές.

 

Η Baba Vanga, έχασε στην ηλικία των 12 την όρασή της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας. Η οικογένειά της, την είχε χάσει για λίγες μέρες και την βρήκε στο χείλος του θανάτου με μάτια βρόμικα και κλειστά. Έκτοτε, υποστήριζε ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον και να βοηθήσει αρρώστους!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατάφερε να προβλέψει το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001. Συγκεκριμένα έλεγε ότι  «Τρόμος, τρόμος! Η Αμερικανική αδελφότητα θα πέσει όταν θα της επιτεθούν τα ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν στους θάμνους και αθώο αίμα θα χυθεί» . Όμως, οι δυσοίωνες προβλέψεις που έκανε πέρσι τα Χριστούγεννα εν τέλει, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Close