Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους

Όταν η βιομηχανία του σεξ εστιάζει μόνο στο κέρδος τότε κατασκευάζει προϊόντα τα οποία απευθύνονται ακόμη και στα πιο άρρωστα μυαλά.

Ο λόγος για τις κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού!

Οι αρχές σε αρκετές χώρες έχουν εντοπίσει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Στη Μεγάλη Βρετανία, οι τελωνιακοί από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα έχουν κατασχέσει 123 κούκλες του σεξ φτιαγμένες κατάλληλα για την ικανοποίηση των άρρωστων γούστων των παιδόφιλων.

Δείτε ακόμη: Επικίνδυνες κούκλες; Ο κινδύνος της πρόωρης σεξουαλικοποίησης των κοριτσιών

Η βρετανική αστυνομία μέσω αυτών των προϊόντων κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες παιδόφιλους, οι οποίοι ήταν πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Σε 6 από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.

Την Δευτέρα το πρωί το δικαστήριο καταδίκασε έναν ηλικιωμένο άνδρα τον Ντέιβιντ Τέρνερ, 72χρόνων, ο οποίος παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι έκανε σεξ με την κούκλα – που είχε τις αναλογίες ενός παιδιού- μάλιστα είχε αγοράσει και ρούχα για να την ντύνει.

Ο Τέρνερ, ο οποίος ήταν επιστάτης ενός τοπικού σχολείου και επίτροπος ενός ναού, συνελήφθη το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ κατέσχεσαν μια κούκλα του σεξ που είχε ύψος 1.17 μέτρα και είχε εισαχθεί από την Κίνα.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλουςφωτογραφία από εταιρία κατασκευής

Όταν πήγαν στη διεύθυνση του παραλήπτη που αναγραφόταν στο πακέτο δηλαδή στο σπίτι του 72χρονου στη νοτιοανατολική Αγγλία, βρήκαν σε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους πάνω από 34.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στις οποίες πρωταγωνιστούσαν παιδιά ηλικίας από 3 έως 16 ετών καθώς και δύο άλλες κούκλες σεξ που είχαν κι αυτές την μορφή παιδιού.

Επίσης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Τέρνερ είχε μπει σε διαδικτυακούς χώρους αναζητώντας αξεσουάρ για «κούκλα αγάπης με επίπεδο στήθος».

Ο δικαστής Σάιμον Τζέημς, του δικαστηρίου Canterbury Crown, έκρινε ότι τέτοιου είδους κούκλες ανήκουν σε κατηγορία άσεμνων προϊόντων που απαγορεύονται να εισαχθούν στη Βρετανία.
Αξιωματικοί της Βρετανικής εγκληματολογικής υπηρεσίας, υποστηρίζουν ότι οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια νέα μορφή αποκλίνουσας συμπεριφοράς με θύματα τα παιδιά.

Ενώ επιστήμονες επισημαίνουν ότι τα άτομα, τα οποία αγοράζουν κούκλες του σεξ με τις αναλογίες ενός παιδιού έχουν πολλές πιθανότητες στο μέλλον να επιτεθούν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα παιδί.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλουςφωτογραφία από εταιρία κατασκευής

Οι συγκεκριμένες σιλικονούχες κούκλες του σεξ κατασκευάζονται κυρίως σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ και οι παραγγελίες γίνονται μέσω διαδικτύου.

Δείγμα από αυτά τα εμπορεύματα, που εστάλει για εξέταση σε παιδιάτρους διαπιστώθηκε ότι ανατομικά έμοιαζε με παιδί ηλικίας πέντε ετών

Δείτε ακόμη: Σάλος με την κυκλοφορία παιχνιδιού για παιδόφιλους

Όταν οι βρετανικές αρχές έδωσαν σε μια ομάδα παιδιάτρων μια από τις κούκλες που είχαν κατασχέσει, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.

Η κούκλα δεν έμοιαζε μόνο εμφανισιακά σε παιδί αλλά και ανατομικά!
Μάλιστα η ρεαλιστική τους κατασκευή, είναι ανάμεσα στα στοιχεία που αναγράφονται στην προώθηση του προϊόντος.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους

Ενώ έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες οι οποίοι αγοράζουν κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού στη συνέχεια αγοράζουν σέξι ρούχα και εσώρουχα για να τις ντύσουν.

Ένας Ιάπωνας παιδόφιλος ο Shin Takagi, έχει ιδρύσει εταιρία και έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη «κολεξιόν» από τέτοιου είδους κούκλες.

Ο Takagi, δεν διστάζει να ομολογήσει ότι άρχισε να κατασκευάζει τέτοιες κούκλες αρχικά για τον εαυτό του ώστε να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του παρορμήσεις.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλουςφωτογραφία από εταιρία κατασκευής

Ο αυτοαποκαλούμενος καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι με τις «δημιουργίες» του προστατεύει τα παιδιά από σεξουαλικές επιθέσεις αφού οι παιδόφιλοι μπορούν να εκτονώσουν τα άρρωστα γούστα τους στις πλαστικές κούκλες.

Ισχυρισμοί βεβαίως που αντικρούουν όλοι οι ψυχολόγοι, οι οποίοι επισημαίνουν ότι για πολλούς οι κούκλες αυτές είναι μόνο η αρχή!

Στις περισσότερες χώρες υπάρχει νομικό κενό σε ότι αφορά αυτά τα προϊόντα.
Για να χαρακτηριστούν παράνομα και να ενταχθούν στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να κατασχεθούν τα προϊόντα από τις κατά τόπους αρχές και να υπάρξει απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε ακόμη: Στοιχεία-σοκ: Παιδόφιλος αποπλάνησε στην Αθήνα 10 παιδιά μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού Ντύνω Κούκλες

Μέχρι τότε πωλούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο ακόμη και σε πολύ γνωστές πλατφόρμες. Οι τιμές τους είναι στα ύψη. Η κάθε κούκλα διατίθεται στα 1.300 δολάρια.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους

πηγή:Amazon

Ενώ πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί καθώς με μια απλή αναζήτηση βλέπεις πόσοι είδαν αυτό το προϊόν.

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους

πηγή: e bay

Στην Αυστραλία έχει απαγορευτεί η εισαγωγή κούκλας του σεξ με την μορφή παιδιού. Για τους παραβάτες η χρηματική ποινή φτάνει μέχρι και τα 450.000 δολάρια Αυστραλίας ενώ προβλέπεται και ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Παρ’ όλα αυτά οι τελωνειακές αρχές έχουν κατάσχει πολλά φορτία με τέτοιο εμπόρευμα.

Δείγμα από αυτά τα εμπορεύματα, που εστάλει για εξέταση σε παιδιάτρους διαπιστώθηκε ότι ανατομικά έμοιαζε με παιδί ηλικίας πέντε ετών, είχε αρθρώσεις που μπορούσαν να κινηθούν ενώ υπήρχαν οδηγίες χρήσης για το πώς μπορεί να θερμανθεί ώστε να πιάσει την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Πηγή: cnn.gr
Close