Ποια από τις 4 εικόνες είδες πρώτη; Η επιλογή σου δείχνει πολλά για την προσωπικότητα σου!

Τα τελευταία χρόνια, τα τεστ προσωπικότητας και τα quiz έχουν γίνει η αγαπημένη ασχολία πολλών στο διαδίκτυο! Μάλιστα, πολλά από τα τεστ προσωπικότητας, πέφτουν μέσα όσων αφορά τον χαρακτήρα μας και αυτό μας κάνει να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ακόμη περισσότερο!

Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσει να ανακαλύπτει ακόμη μερικές πτυχές του εαυτού του ή να διαπιστώνει, ότι υπάρχει τρόπος εκεί έξω να τον καταλάβουν λίγο καλύτερα, χωρίς ουσιαστικά να τον γνωρίζουν προσωπικά;

Έτσι, έχουμε καταλάβει ότι τα τεστ προσωπικότητας είναι τα αγαπημένα σας γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πιο πετυχημένα, έξυπνα και φυσικά εντός θέματος test προσωπικότητας, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Αυτή τη φορά βρήκαμε μια εικόνα στην οποία μέσα, βλέπετε 4 διαφορετικές αναπαραστάσεις.

Σύμφωνα με την εικόνα που θα διαλέξεις, θα φανούν πολλά στοιχεία της προσωπικότητας σου, που ίσως κι εσύ να φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπος μαζί τους ή να μην θες να παραδεχτείς ότι υπάρχουν. Δείτε την εικόνα και τα συμπεράσματα σχετικά με την ψυχοσύνθεση σας, παρακάτω:

Ποια εικόνα από τις 4 είδατε πρώτη; 

Ποια από τις 4 εικόνες είδες πρώτη; Η επιλογή σου δείχνει πολλά για την προσωπικότητα σου!

Εικόνα 1

Η συγκεκριμένη εικόνα αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέχθηκε από το 20% των ανθρώπων που υποβλήθηκαν στο συγκεκριμένο test προσωπικότητας. Η θάλασσα είναι ήρεμη και το φεγγάρι βρίσκεται στα δεξιά. Αυτό δείχνει ότι είσαι ένας άκρως δημιουργικός άνθρωπος που από μικρή ηλικία είχες πολλά σχεδία και στόχους για το μέλλον σου!

Μπορεί να είσαι ονειροπόλος και να μην παρατάς τόσο εύκολα το όνειρο σου, όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. Η ωριμότητα σου σε χαρακτηρίζει ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είσαι από τους ανθρώπους, που φοβούνται την αλλαγή και δεν τους αρέσει να αλλάζουν συχνά παρέες ή συντρόφους!

Εικόνα 2 

Αυτή την εικόνα την διάλεξαν 3 στα 10 άτομα που υποβλήθηκαν στο συγκεκριμένο test. Το φεγγάρι είναι και πάλι στα δεξιά, άλλα αυτή τη φορά η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα δείχνει έναν άνθρωπο δυναμικό και ανεξάρτητο.

Βέβαια, το συναίσθημα για εσάς είναι πάνω από όλα, γι’ αυτό πολλές φορές οι αποφάσεις σας παίρνονται με βάση τι ζητάει η καρδιά και όχι το μυαλό σας. Είστε γενναιόδωροι και ειλικρινείς και ψάχνετε διαρκώς νέους ανθρώπους που θα σας μοιάζουν σε αυτά τα δυο χαρακτηριστικά!

Τα πηγαίνετε καλά με τις αλλαγές, μόνο όταν αυτές οι αλλαγές βελτιώνουν τη ζωή σας προς το καλύτερο! Πολλές φορές πιστεύετε ότι στις κοινωνικές συναναστροφές σας χρειάζεται να προσποιείστε. Υπάρχουν πολλές φορές δηλαδή, που δεν νιώθετε ακριβώς ο εαυτός σας. Η ρουτίνα σας είναι η ίδια κάθε μέρα όμως σας αρέσει να κάνετε τους άλλους να χαμογελούν!

Εικόνα 3 

Την συγκεκριμένη εικόνα την διάλεξε το 15% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό το test. Το μικρό κύμα και το φεγγάρι στα αριστερά, δείχνει έναν άνθρωπο αρκετά ευφυή που μάλιστα, ο δείκτης νοημοσύνης του σε πολλές περιπτώσεις, είναι πάνω από το κανονικό. Η λογική σας είναι τετράγωνη.

Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια δουλειά που ασχολείται με την επιστήμη ή την τέχνη. Αν δεν βρίσκεστε σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, έχετε την ανάγκη να αποκτάτε πολλά χόμπι, έτσι ώστε να νιώθετε ότι γεμίζετε το κενό σας. Μπορεί η λογική σας να είναι τετράγωνη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε συναισθηματικοί.

Όσων αφορά τις κοινωνικές σας δεξιότητες, είστε από τους ανθρώπους που έχετε πολλούς φίλους και γνωστούς. Όταν πρόκειται για δουλειά όμως, δεν είστε ιδιαίτερα ομαδικό πνεύμα, αφού πιστεύετε ότι μόνος, θα καταφέρετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε ζηλέψει την επιτυχία κάποιου άλλου. Παρόλα αυτά, όταν το σκέφτεστε λίγο καλύτερα συνειδητοποιείτε, ότι κι εσείς μπορείτε να καταφέρετε ακριβώς τα ίδια πράγματα, απλά ακόμη δεν έχετε προσπαθήσει αρκετά! Είστε αρκετά επικοινωνιακός και γοητεύετε όποιον συναντήσετε!

Εικόνα 4 

Διαλέξατε την 4η εικόνα; Τότε ανήκετε στο 35% των ανθρώπων που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο test. Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υπομονετικότητα σας. Σας αρέσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία ενώ είστε ένας άνθρωπος που έχετε πάντα περιέργεια, που σκοπό έχει την αυτοβελτίωση σας.

Σας αρέσει δηλαδή να μαθαίνετε νέα πράγματα, έτσι ώστε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι! Είστε μια ήρεμη δύναμη. Σας αρέσει να κάνετε ταξίδια και να διασκεδάζετε διαρκώς με το άλλο σας μισό ή τους φίλους σας.

Μπορεί να μην προλαβαίνετε να ξεκουράζεστε, αφού πάντα έχετε ένα νέο χόμπι να σας απασχολεί, όμως έχετε τόση ανάγκη να περνάτε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, που δεν σας νοιάζει τόσο η ξεκούραση!

Photo via: paranoid.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close