γυναίκες-άνω των 50-πριν-και-μετά-το-μακιγιάζ-

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφο με ή χωρίς μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο βίντεο μας άφησε άφωνους, αφού δείχνει πως έμοιαζαν γυναίκες άνω των 50 πριν και μετά το μακιγιάζ και το κομμωτήριο! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Όσο περνούν τα χρόνια οι γυναίκες και οι άντρες αλλάζουν όσο να πεις εμφανισιακά. Παχαίνουν, αποκτούν ρυτίδες, ραγάδες, πανάδες και άλλα σημάδια που τους δείχνουν τις εμπειρίες της ζωής τους, τυχόν καταχρήσεις αλλά και ευχάριστες στιγμές.

Κάθε ρυτίδα είναι μία αποκάλυψη ότι ζήσαμε πολύ, κάθε ραγάδα ότι ζήσαμε καλά και κάθε πανάδα ότι συνεχίζουμε και ζούμε! Υπάρχει λοιπόν η πεποίθηση ότι το μακιγιάζ και το κομμωτήριο είναι σε θέση να κάνουν μία γυναίκα πραγματικά αγνώριστη.

Δείτε ακόμα Πλήρωσε 150.000 σε πλαστικές επεμβάσεις και τελικά δεν έχει συντροφο

Αυτό όμως δεν το πιστεύαμε, μέχρι να δούμε το συγκεκριμένο βίντεο. Ένας make up artist αποφάσισε να βάψει και να χτενίσει γυναίκες άνω των 50 και τα αποτελέσματα ήταν απλά εξωπραγματικά. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις αλλαγές αλλά και τον λόγο που ο συγκεκριμένος make up artist προχώρησε σε κάτι τέτοιο. Διαβάστε παρακάτω:

Ένας make up artist και hair stylist από την Ρωσία με το όνομα Ruslan Tatyanin, ο οποίος έχει τεράστιο κοινό τόσο στην Ρωσία όσο και παγκοσμίως αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο που έγινε δημοφιλή, σχετικά με τις μεταμορφώσεις γυναικών πριν και μετά το μακιγιάζ και το κομμωτήριο.

γυναίκες-άνω των 50-πριν-και-μετά-το-μακιγιάζ-

Οι γυναίκες που έλαβαν μέρος στο πρότζεκτ ήταν άνω των 50 ετών. Στο πλαίσιο του πρότζεκτ λοιπόν ζητά να του δώσουν την ακατέργαστη μορφή τους και να του επιτρέψουν να δημιουργήσει πάνω σε αυτή. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Δείτε ακόμα Έλεος : Γυναίκα αποκαλύπτει ότι υπάρχουν «ανθρώπινα» συστατικά στο ψωμί και προκαλεί αηδία στο TikTok

Πέρα από το μακιγιάζ, τους αλλάζει χρώμα στα μαλλιά και στιλ. Βλέπουμε γυναίκες που πραγματικά γίνονται αγνώριστες και από απλές καθημερινές γυναίκες, γίνονται παρουσίες που θυμίζουν σταρ του Hollywood. Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σχόλια και θετικές ως επί το πλείστον αντιδράσεις.

γυναίκες-άνω των 50-πριν-και-μετά-το-μακιγιάζ-

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close