Σοκ σε βάφτιση : Φοβισμένοι οι γονείς φώναζαν  σιγά το μωρό

Βάφτιση με ευτράπελα στην Κύπρο η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικο .

Σοκ σε βάφτιση ενός μωρού που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησιά της επαρχίας Λεμεσού  με τον ιερέα να   ασκεί βια σε βρέφος κατά την ώρα της βάφτισης και την μητέρα του μωρού να καταγγέλλει το συμβάν λέγοντας :  Αυτός ο πάτερ χτύπησε το μωρό μου, του φωνάζαμε όλοι και του λέγαμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!

Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικά απαίσιος»

Σήμερα βάφτισα το μωρό μου!!Δεστε αυτός ο "πάτερ" πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετα ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ!!😡Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!!

Δημοσιεύτηκε από Ntina Shitta στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

Η Έλενα Καρίτζη δικηγόρος της οικογενείας μιλώντας στον Alpha Κύπρου είπε πως οι γονείς του μωρού της έδωσαν εντολή να καταφύγει σε καταγγελία προς τις αρμόδιες Αρχές για την ανάρμοστη συμπεριφορά του πάτερ τη ώρα του μυστηρίου.

 

Επίσης δήλωσε πως μετά από τη βίαιη αυτή συμπεριφορά του πάτερ το μωρό έφερε μώλωπες στο σώμα του και ήταν ταραγμένο όλο το βράδυ και  υπέστει μεγάλο σοκ.

Τα λεγόμενα του πάτερ

Ο ιερέας σύμφωνα με το sigmalive.com υποστηρίζει ότι το μωρό πήγε να του φύγει διότι του γλίστρησε λέγοντας πως δεν ήθελε να το χτυπήσει η να του προκαλέσει κακό.

Στο βίντεο της βάφτισης φαίνεται η τριπλή βουτιά του μωρού στην κολυμπήθρα με τον πάπα να δηλώνει πως το βρέφος πήγε να γλιστρήσει και βάζοντας το χέρι του    πήγε να το προστατέψει έτσι ώστε να μην  χτυπήσει σε άλλο σημείο του σώματός του.

Δείτε επίσης : Κορονοϊός Εύβοια: 18 κρούσματα σε εργοστάσιο στα Ψαχνά

Επίσης πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να το χτυπήσει ή να του προκαλέσει τραυματισμό και πως έχει βαφτίσει αρκετά παιδιά ,ήθελε άπλα να ολοκληρώσει τη διαδικασία του μυστηρίου όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί κατάλαβε πως το μωρό αντιδρούσε σύμφωνα με το cyprustimes.com.

Ο ιερέας υποστηρίζει ακόμη πως  ήταν κάκια στιγμή

Να απολογηθώ για την κακή στιγμή. Για όνομα του Θεού, πατέρας παιδιών είμαι κι εγώ, έχω βαφτίσει πολλά παιδιά. Αν έχει συμβεί κάτι που λύπησε την οικογένεια να απολογηθώ.

Ο μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος θα ενημερωθεί για το περιστατικό μόλις επιστρέψει στην  Κύπρο .

 

 

Close