Τεστ παρατηρητικότητας-βρες-το-κρυμμένο ζώο-σε-15 δευτερόλεπτα-

Αν καταφέρεις να βρεις το κρυμμένο ζώο της φωτογραφίας μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, τότε θα ανήκεις στο 1% των ανθρώπων με το αυξημένο προτέρημα της παρατηρητικότητας.

Είναι μερικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο πιο παρατηρητικοί από τους άλλους. Είναι αυτοί οι άνθρωποι, που θα παρατηρήσουν τον μικρό μικρό λεκέ στην μπλούζα του συναδέλφου ή την περίεργη συμπεριφορά ενός ανθρώπου μέσα στην παρέα ή τις εκφράσεις ενός άλλου ανθρώπου που μπορεί να είναι ύποπτες, μπορεί και όχι.

Οι παρατηρητικοί άνθρωποι δεν είναι αναγκαστικά και κουτσομπόληδες. Δεν προσέχουν και παρατηρούν όλα αυτά τα πράγματα από κουτσομπολιό. Τους βγαίνει αυθόρμητα και πολλές φορές νιώθουν άβολα με αυτό τους το χαρακτηριστικό ή βαριούνται να έχουν δίκιο σε όλα όταν όλη η παρέα αρχικά τους αμφισβήτησε.

Δείτε ακόμα 9 τεστ παρατηρητικότητας που πρέπει να βρείτε την λύση σε 7 δευτερόλεπτα

Όμως το να είσαι παρατηρητικός είναι καλό πράγμα και σίγουρα μπορεί να σε σώσει από πολλές άσχημες καταστάσεις. Ή μπορεί να σου γίνει και βραχνάς σε μερικές άλλες. Όπως και να ‘χει αυτό το τεστ παρατηρητικότητας θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πόσο παρατηρητικός είσαι. Διαβάστε παρακάτω: 

Το σημερινό τεστ παρατηρητικότητας είναι μία εικόνα που αποτελείται από πολλές ζέβρες και δημιουργήθηκε από το BBC Earth. Σύμφωνα με τους κανόνες πρέπει να βρεις το κρυμμένο ζώο της εικόνας μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, κάτι που μόνο το 1% όσων το δοκίμασαν, μπόρεσαν να το καταφέρουν. Εσύ μπορείς;

Δείτε ακόμα Βρες την μαϊμού και άλλα 19 τεστ παρατηρητικότητας για δυνατούς λύτες

Δες την εικόνα:

Τεστ παρατηρητικότητας-βρες-το-κρυμμένο ζώο-σε-15 δευτερόλεπτα-

Η λύση:

Τεστ παρατηρητικότητας-βρες-το-κρυμμένο ζώο-σε-15 δευτερόλεπτα-

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close