Τεστ παρατηρητικότητας-πόσα-πρόσωπα-βλέπετε-

Τεστ παρατηρητικότητας: Πόσα πρόσωπα μπορείτε να αναγνωρίσετε στην εικόνα; Αυτό το τεστ παρατηρητικότητας έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Εσείς πόσα πρόσωπα μπορείτε να αναγνωρίσετε;

Λατρεύουμε τα τεστ παρατηρητικότητας και αυτό νομίζω φαίνεται από το πόσα πολλά τεστ παρατηρητικότητας έχουμε μοιραστεί μαζί σας! Το σημερινό μας τεστ όμως διαφέρει από όλα τα άλλα, αφού είναι πραγματικά για εξαιρετικά καλούς παρατηρητές.

Δείτε ακόμα Τεστ: Ο πιο δύσκολος γρίφος για ιδιοφυίες που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πόσα πρόσωπα μπορείτε να αναγνωρίσετε στο παρακάτω τεστ παρατηρητικότητας που θα μοιραστούμε μαζί σας; Το συγκεκριμένο τεστ παρατηρητικότητας κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να κάνει τον γύρο του διαδικτύο προκαλώντας…φρενίτιδα στους συμμετέχονες. Διαβάστε παρακάτω: 

Τεστ παρατηρητικότητας: Πόσα πρόσωπα μπορείτε να αναγνωρίσετε στην εικόνα;

Το σημερινό μας τεστ παρατηρητικότητας είναι μία εικόνα πολύ παραπλανητική. Μόλις την αντικρίζεις, βλέπεις αμέσως το πρώτο πρόσωπο όμως φαίνεται πως κρύβονται κι άλλα πολλά πρόσωπα στην ίδια εικόνα.

Αυτό το τεστ δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ήταν μία ψευδαίσθηση που ανέβηκε στον ιστότοπο για παιδιά. Η εικόνα όμως αναδημοσιεύθηκε στο Mighty Optical Illusions και έγινε viral.

Τεστ παρατηρητικότητας-πόσα-πρόσωπα-βλέπετε-

Η λύση

Φαίνεται πως οι σχολιαστές κάτω από το Mighty Optical Illusions κατέληξαν μέχρι και στα 9 πρόσωπα, αν συμπεριλάβουμε και τον σκύλο. Παρόλα αυτά στην εικόνα υπάρχουν σίγουρα 8 ανθρώπινα πρόσωπα.

«Το πρώτο άτομο είναι ο ηλικιωμένος με γένια ακριβώς στη μέση της φωτογραφίας. Ο δεύτερος είναι το πρόσωπο μιας γυναίκας πάνω από τη στήλη στα δεξιά.

Δείτε ακόμα Τα πιο παλιά τεστ που μόνο ιδιοφυίες μπορούν να λύσουν : Είστε και εσείς μέσα σε αυτούς;

Ο τρίτος είναι ο γέρος με ένα καπέλο μέσα στη μεγάλη εικόνα του γενειοφόρου γέρικου προσώπου», σχολίασε κάποιος. Ένας άλλος σχολιαστής είπε: «Βρήκα πέντε άτομα (και έναν σκύλο). Μετράει ο σκύλος;», έγραψαν άλλοι.

Τεστ παρατηρητικότητας-πόσα-πρόσωπα-βλέπετε-

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close