τεστ-παρατηρητικότητας-για-ιδιοφυίες-

Τεστ: Ο πιο δύσκολος γρίφος για ιδιοφυίες που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό το τεστ αποτελεί τον πιο δύσκολο γρίφο για ιδιοφυίες που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Φαίνεται πως ένα νέο τεστ κυκλοφόρησε ή τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό έχει πάρει μεγάλη δημοτικότητα. Πρόκειται για ένα τεστ παρατηρητικότητας αλλά και ευφυίας και φαίνεται πως αυτό το κάνει τόσο δύσκολο.

Δείτε ακόμα Η πιο γνωστή ψευδαίσθηση του κόσμου έχει εξήγηση – Ποια είναι;

Οι χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να τον λύσουν και ελάχιστοι από αυτούς τα καταφέρνουν. Εσύ; Οι γρίφοι άλλωστε είναι γνωστό ότι δημιουργούνται για να ακονίσουν το μυαλό μας, οπότε ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις, αξίζει η προσπάθεια. Διαβάστε παρακάτω και μοιράσου στα σχόλια τα αποτελέσματα: 

Τεστ: Ο πιο δύσκολος γρίφος για ιδιοφυίες που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο σημερινό μας γρίφος είναι στην ουσία μία εικόνα με χαρτιά τράπουλας. Δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε αγαπάει τους γρίφους και τα τεστ. Σε καλεί λοιπόν να βρεις την λύση μέσα από την δημιουργική σκέψη και την ευφυία ενώ και η παρατηρητικότητα μπορεί να σε βοηθήσει.

τεστ-παρατηρητικότητας-για-ιδιοφυίες-

Στην εικόνα που θα μοιραστούμε μαζί σου παρακάτω υπάρχει ένα λάθος που θα πρέπει να το παρατηρήσεις προσεκτικά αλλά και  με ταχύτητα. Συγκεκριμένα σου δίνουμε 10 δευτερόλεπτα. Αν καταφέρεις μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας. Αν δεν τα καταφέρεις θα βρεις την λύση λίγο πιο κάτω.

Δείτε ακόμα Τα πιο παλιά τεστ που μόνο ιδιοφυίες μπορούν να λύσουν : Είστε και εσείς μέσα σε αυτούς;

Δες την εικόνα παρακάτω:

τεστ-παρατηρητικότητας-για-ιδιοφυίες-

Η λύση

Η απάντηση στο συγκεκριμένο τεστ είναι ο αριθμός 12. Αυτό διότι δεν υπάρχει στην τράπουλα από την στιγμή που το νούμερο 10 είναι το μεγαλύτερο χαρτί της τράπουλας και μετά ακολουθεί ο βαλές, η ντάμα και ο ρήγας.

τεστ-παρατηρητικότητας-για-ιδιοφυίες-

All photos via: hellas.postsen.com

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close