τεστ_παρατηρητικότητας_πόσες_τρύπες_έχει_η_μπλούζα_

Στο παρακάτω test θα προσπαθήσουμε να βρούμε πόσες τρύπες έχει η μπλούζα. Για πάμε λοιπόν να δούμε!

Υπάρχουν tests στο διαδίκτυο που φαίνονται απλά όμως δεν είναι. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι κι αυτό που θα μοιραστούμε μαζί σας στο σημερινό μας άρθρο. Ένα test που φαινομενικά φαίνεται πολύ απλό, αφού σε καλεί να βρεις πόσες τρύπες έχει η μπλούζα.

Οι τρύπες φαίνονται και πάλι…φαινομενικά ολοκάθαρες όμως δεν είναι. Είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες αφού χρειάζεται πολύ καλή παρατηρητικότητα. Η μπλούζα έχει παραπάνω τρύπες από αυτές που βλέπεις και για να βρεις τον σωστό αριθμό πρέπει να τις παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά.

Δείτε ακόμα Test παρατηρητικότητας: Εσύ είδες τον αόρατο άντρα της φωτογραφίας;

Είναι σίγουρα ένα test παρατηρητικότητας που θα σας αρέσει πολύ και μπορεί να γίνει μία πρόκληση για όλη την παρέα. Φυσικά εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας την εικόνα και στο τέλος του άρθρου θα υπάρχει και η λύση του test. Μην κλέψετε όμως. Διαβάστε παρακάτω: 

To test

Παρακάτω λοιπόν βλέπουμε την μπλούζα με τις τρύπες. Φυσικά ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στην μπλούζα παρατηρούμε ολοκάθαρα κάποιες τρύπες. Όμως δεν είναι μόνο αυτές. Η μπλούζα περιέχει πολλές παραπάνω τρύπες από ότι υπολογίζατε.

Το συγκεκριμένο test έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Οι φίλοι μοιράζονται την εικόνα στα social media και προκαλούν τους ανθρώπους να βρουν τις τρύπες της μπλούζας. Οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι πολύ λίγοι βρήκαν την σωστή απάντηση. Εσείς; Δείτε την φωτογραφία παρακάτω: 

τεστ_παρατηρητικότητας_πόσες_τρύπες_έχει_η_μπλούζα_

Η απάντηση

Ελπίζουμε να φτάσατε μέχρι εδώ αφού πρώτα έχετε κάνει την δική σας προσπάθεια να βρείτε τις τρύπες της μπλούζας. Όπως βλέπετε και από την απάντηση λοιπόν το συγκεκριμένο test παρατηρητικότητας δεν ήταν και το πιο εύκολο. Θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι για τρύπες πιάνονται και ο λαιμός, τα μανίκια αλλά και το τελείωμα της μπλούζας;

τεστ_παρατηρητικότητας_πόσες_τρύπες_έχει_η_μπλούζα_

Διαβάστε όλα τα test στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via: 1001ideja.si

Close