Τι είδες πρώτο στην εικόνα; Δες τι αποκαλύπτει...

Ο ψυχοβιολόγος και ο βραβευμένος με Νόμπελ Roger W. Sperry  διαπίστωσε ότι τα 2 ημισφαίρια του εγκεφάλου – το αριστερό και το δεξί  λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο και ο τρόπος που σκεφτόμαστε εξαρτάται από το ημισφαίριο το οποίο κυριαρχεί. Με βάση την έρευνά του, υπάρχουν πολλα τεστ που μπορούν να καθορίσουν τη διαδικασία σκέψης και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.

Κάντε αυτό το τεστ και μάθετε περισσότερα πράγματα για εσάς.

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στη φωτογραφία. Ποιο ζώο είδατε πρώτο;

 

Τι είδες πρώτο στην εικόνα; Δες τι αποκαλύπτει...

Τώρα μετακινηθείτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το μυαλό σας με βάση το ζώο που είδατε πρώτα.

Τι είδες πρώτο στην εικόνα; Δες τι αποκαλύπτει...

1.Εαν είδατε πρώτα το κεφάλι μιας τίγρης

Τι είδες πρώτο στην εικόνα; Δες τι αποκαλύπτει...

Εαν ειδατε πρώτα το κεφάλι μιας τίγρης τότε το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο ενεργό. Είστε ένα άτομο υπεραναλυτικό, πολύ προσανατολισμένο στο στόχο σας και οργανωτικό. Όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, τείνετε να είστε αντικειμενικός και να το αντιμετωπίζετε με τη λογική.

Ωστόσο,μερικές φορές είστε ανένδοτοι στις αποφάση σας, καθώς τις πήρατε μετά απο πολύ ανάλυση. Επομένως, καλό θα ήταν να ακούτε και τη γνώμη των άλλων και να τη λαμβάνετε υπόψη. Να θυμάστε ότι και λίγο ταπεινοφροσύνη δεν κάνει και κακό.

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας:

Είστε άτομο με προγραμματισμό : Οτι κάνετε το έχετε προσχεδιασμένο.

Είστε ένα άτομο με σαφείς στόχους : Έχετε σαφείς, αυθεντικούς στόχους και γνωρίζετε ποιο  μονοπάτι πρέπει να ακολουθηθεί για την επίτευξή τους.

Είστε ένα άτομο με ορθολογισμό : Τα συναισθήματα σας δεν παρεμποδίζουν την επίτευξη των στόχων σας.

Είστε λογικό άτομο : Έχετε μια κλίση στα  μαθηματικά, και τις επιστήμες

Είστε Ρεαλιστές : Βλέπετε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Στη ζωή σας δεν υπάρχει χώρος για παραμύθια και μυθοπλασία  Παρόλο που για άλλους οι στόχοι σας μπορεί να φαίνονται ανέφικτοι εσείς ξέρετε οτι μπορείτε να τους επιτύχετε

Δείτε ακόμα: Αυτό το παλιό αλλά ευφυές τεστ θα ελέγξει την λογική σας και την παρατηρητικότητα σας

2. Εαν είδατε μια μαϊμού να κρέμεται

 

Τι είδες πρώτο στην εικόνα; Δες τι αποκαλύπτει...

Τότε το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο ενεργό. Είστε ένας δημιουργικός άνθρωπος γεμάτος καινοτόμες ιδέες. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, βασίζεστε περισσότερο στη διαίσθησή σας (που συνήθως δεν είναι σωστή) παρά στην κριτική σκέψη.

Ξέρετε πολύ καλά ότι κάνετε στη ζωή σας είναι ένα μάθημα για εσάς και ότι ακόμη και και εαν χάσετε, αυτό είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων σας. Για σας, σημασία έχει το ταξίδι και οχι ο στόχος. Δεδομένου ότι είστε ονειροπόλος, συχνά χάνεστε μέσα στο όνειρο σας. Καλό είναι να είστε πιο ρεαλιστές και να πατάτε περισσότερο στη γη.

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας:

Είστε άτομα παρορμητικά : Είστε αυθόρμητοι. Εχετε το συνήθειο να κάνετε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα!

Είστε Συναισθηματικά άτομα : Ενδιαφέρεστε σχεδόν για τα πάντα.Σπαταλάτε χρόνο σκεπτόμενοι και ενεργώντας με βάση τα συναισθήματα.

Είστε άτομα δημιουργικά και καλλιτεχνικά : Έχετε κλίση στη μουσική, τις τέχνες και άλλους δημιουργικούς κλάδους.

Διαισθητικά : Δεν πάτε με τους κανόνες. Επιλύετε τα προβλήματαμε την διαίσθηση

Ονειροπόλα : είστε άτομα ονειροπόλα χωρίς στόχους και προσπαθείτε να πετύχετε τα όνειρα σας τα οποία συχνά επιτυγχάνονται.

Θυμηθείτε ότι τα 2 ημισφαίρια του εγκεφάλου δεν λειτουργούν μεμονωμένα, αλλά συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Επομένως, αν φαίνεται να έχετε περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από το ένα από τα 2 ημισφαίρια, θα έχετε σίγουρα και χαρακτηριστικά και από το άλλο ημισφαίριο.

Έτσι ποια εικόνα είδες πρώτα; Το κεφάλι της τίγρης ή την μαϊμού; ‘Επεσε μέσα;

Πηγή: brightside
Close