Τι θα γεννηθείς στην επόμενη ζωή σου; Κάνε το test και ανακάλυψε το!

Πολλοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί στο παρελθόν, αν υπάρχει μεταθάνατον ζωή ή αν μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να μην είμαστε σίγουροι αν πιστεύουμε ή όχι σε αυτά, όμως είναι στη φύση του ανθρώπου να έχει μεταφυσικές απορίες και να προβληματίζεται.

Έτσι, ακόμη και σε μια κουβέντα μέσα στη παρέα, όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί τι θα γεννιόμασταν, αν ισχύει η άποψη άλλων πολιτισμών, η οποία λέει ότι ο άνθρωπος δεν έχει υπάρξει στη γη μόνο μια φορά. Υπήρχε στο παρελθόν και θα ξανά υπάρξει στο μέλλον και μετά τον θανατo του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν ισχύει αυτό, η επόμενη ζωή θα βασίζεται στα χαρακτηριστικά της τωρινής. Όλοι μας άλλωστε έχουμε θετικά και αρνητικά στον χαρακτήρα μας, όπως επίσης πολλοί από εμάς έχουμε πράγματα τα οποία ξεχωρίζουν από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Θα ήταν άδικο, αν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν λαμβάνονταν υπόψη.

Όπως και να ‘χει, εμείς δεν είμαστε οι ειδικοί να απαντήσουμε σε τόσο κρίσιμα και φιλοσοφικά ερωτήματα. Άλλωστε, το αν υπάρχουν όλα αυτά είναι άγνωστο και βασίζεται καθαρά στην πίστη του καθενός μας. Προς το παρόν όμως, μπορούμε εμείς και η παρέα μας να κάνουμε το test που ακολουθεί, για να διασκεδάσουμε. Είστε έτοιμοι;

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close