Το παιδί που έπαιξε στου Power Ranger & έγινε δολοφόνος μεγαλώνοντας

Γνωρίστε τον άνθρωπο που σαν παιδί έπαιξε στους Power Rangers και μεγαλώνοντας έγινε δολοφόνος και άλλαξε το φύλο του στη φυλακή.

Στην Αμερική υπάρχουν παιδιά που από μικρή ηλικία γίνονται stars. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα παιδιά που έγιναν διάσημα σε μικρή ηλικία μεγαλώνοντας άλλαξαν τελείως μονοπάτι. Έμπλεξαν με τα ναρκωτικά και προκαλούσαν την κοινή γνώμη.

Αυτό με μία πρόχειρη ψυχολογική ανάλυση οφείλεται στο γεγονός ότι ένα παιδί δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τόσα φώτα και λάμψη από τόσο μικρή ηλικία. Και μην ξεχνάτε ότι η διασημότητα εμπεριέχει και ευθύνες που σίγουρα ένα παιδί δεν είναι σε θέση να αναλάβει.

Δείτε ακόμα Οικογένεια Σόντερ: Τα 5 παιδιά της οικογένειας που εξαφανίστηκαν υπό σκοτεινές συνθήκες

Η σημερινή μας ιστορία μιλάει ακριβώς για ένα παιδί που κατάφερε από μικρή ηλικία να μαγνητίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Όμως μεγαλώνοντας ακολουθήσε έναν άλλο, σκοτεινό δρόμο και μέχρι και σήμερα η ιστορία του προκαλεί ανατριχίλα. Θα μιλήσουν για τον Σκάιλαρ Ντελεόν. Διαβάστε παρακάτω: 

Πως ξεκίνησαν όλα.

Ο Σκάιλαρ Ντελεόν είχε καταφέρει από την ηλικία των 25 ετών να εξασφαλιστεί πλήρως οικονομικά. Ως παιδί μάλιστα είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες και τηλεοπτικές σειρές και είχε φροντίσει αυτός και η οικογένειά του να αποταμιεύσει τα τότε χρήματα.

Τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που έφερε τα ονόματα Τόμας και Τζάκι Χωκς. Το ζευγάρι έψαχνε αγοραστή για το σκάφος του και ο Ντελεόν τους παρουσιάστηκε λέγοντας αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.

Από τότε που το ηλικιωμένο ζευγάρι βγήκε στη σύνταξη περνούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου στο γιοτ τους. Συνήθιζαν μάλιστα να πλέουν στον Κόλπο της Καλιφόρνιας ενώ όταν ο καιρός τους το επέτρεπε ανοίγονταν και στον Ειρηνικό.

Δείτε ακόμα Τα πλυντήρια της ντροπής: Οι καλόγριες που κρατούσαν γυναίκες ως σκλάβες

Όμως τα πάντα άλλαξαν το 2003, όπου το εγγονάκι τους ήρθε στη ζωή. Αποφάσισαν λοιπόν ότι είχε έρθει η στιγμή να αγοράσουν ένα σπίτι στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια για να είναι κοντά στα παιδιά τους και να βοηθήσουν στο μεγάλωμα του εγγονού τους.

Έτσι τον Νοέμβριο του 2004 δημοσίευσαν στο διαδίκτυο μία αγγελία όπου πωλούσαν το αγαπημένος τους σκάφος. Μέσα σε λίγες μέρες ένας χρήστης ανταποκρίθηκε και κανόνισαν να βρεθούν από κοντά. Ο χρήστης αυτός ήταν ο Σκάιλαρ Ντελεόν.

Το παιδί θαύμα

Στην αρχή ο Τόμας Χωκς ήταν επιφυλακτικός. Φαίνεται πως τον ηλικιωμένο άνδρα τον προβλημάτιζε το γεγονός ότι ο Ντελεόν ήταν αρκετά νεαρός. Επίσης δεν του άρεσε το ότι δεν μπορούσε να αποδείξει πως είχε μία καλή δουλειά και ένα σταθερό εισόδημα.

Ο 25χρονος τότε Ντελεόν φρόντισε να τον ηρεμήσει. Τους εξήγησε πως από μικρός συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες και μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Μία από αυτές ήταν και οι Power Ranger όπου είχε κάνει γκεστ εμφανίσεις σε επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Όσο μικροί κι αν ήταν οι ρόλοι στο Χόλιγουντ σίγουρα οι ηθοποιοί που τους ενσάρκωναν πληρωνόντουσαν καλά. Έτσι ο Ντελεόν είχε βάλει αρκετά χρήματα στην άκρη. Επίσης ο Ντελεόν έδειχνε ένα αρκετά συγκρατημένο και ισορροπημένο άτομο.

Δείτε ακόμα Ο σατανικός άντρας που σκότωσε την γυναίκα του με λουκούμια – Πως ξεσκεπάστηκε το έγκλημα

Στην δεύτερη συνάντηση που είχε με το ηλικιωμένο ζευγάρι τον συνόδευε η έγκυος γυναίκα του και το παιδί τους. Ήθελε λοιπόν να παρουσιάσει τον εαυτό του ως έναν νεαρό υπεύθυνο, οικογενειάρχη με χρήματα, που ήρθε να διαχειρίζεται τα οικονομικά του και να προχωράει σε κερδοφόρες επενδύσεις.

Για να ολοκληρώσει το ιδανικό του προφίλ, ο Σκάιλαρ πρόσθεσε ότι είχε υπηρετήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στον Αμερικανικό Στρατό. Ο Χωκς ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και εκτίμησε ιδιαίτερα την πληροφορία ότι ο Ντελεόν είχε υπηρετήσει στο στρατό.

Η οικογένεια Χωκς ήταν ενθουσιασμένη και αποφάσισε να προχωρήσει στην αγοραπωλησία του σκάφους. Πλέον το μόνο που είχε απομείνει ήταν να προχωρήσουν στις υπογραφές και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η εξαφάνιση

Στις 14 Νοεμβρίου του 2004, ο Τόμας και η Τζάκι σάλπαραν για τελευταία φορά με το αγαπημένο τους σκάφος. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τους είδαν ζωντανούς. Ακολούθησαν δύο εβδομάδες που επικράτησε σιγή ιχθύος. Παρόλο που το ζευγάρι συνήθιζε να λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα πάντα έβρισκε τρόπους να επικοινωνεί με την οικογένεια.

Έτσι όσο οι μέρες περνούσαν χωρίς κανένα νέο τους, τα παιδιά τους ξεκίνησαν να ανησυχούν. Πήραν λοιπόν την απόφαση να ειδοποιήσουν την αστυνομία στις 26 Νοεμβρίου. Τους κινητοποίησε μία ειδοποίηση που έλαβαν από την τράπεζα πως κάποιος από το Μεξικό είχε προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό των Χωκς.

Στα τέλη του Νοέμβρη δηλώθηκε η εξαφάνιση και ξεκίνησαν οι έρευνες. Το ζευγάρι παρέμενε άφαντο όμως οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ανακαλύψουν το σκάφος το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Νιουπορτ της Καλιφόρνιας. Αναπόφευκτα οδηγήθηκαν στα ίχνη του Σκάιλαρ Ντελεόν.

Ο απατεώνας

Ανακαλύφθηκε λοιπόν ότι ο Ντελεόν είχε πει πολλά ψέματα στους Χωκς. Δεν αποταμίευε από παιδί, δεν είχε υπηρετήσει στο στρατό και σίγουρα δεν ήταν ένας υπεύθυνος οικογενειάρχης. Στην πραγματικότητα βρισκόταν ένα βήμα πριν χρεωκοπήσει.

Επίσης ήταν βίαιος με την γυναίκα και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Μάλιστα το 2002 είχε καταδικαστεί για μία ένοπλη ληστεία σε τράπεζα. Επίσης είχε αλλάξει το όνομά του πρόσφατα από Τζον Τζέικομπσον σε Σκάιλαρ Ντελεόν.

Ύστερα από πιέσεις των αστυνομικών ο Ντελεόν παραδέχθηκε ότι τα μετρητά με τα οποία αγόρασε το γιοτ ήταν κρυμμένη λεία από ληστεία. Η αγορά λοιπόν έγινε για να “ξεπλύνει” τα κλεμμένα χρήματα. Όμως δεν είχε ιδέα για το που βρίσκονταν οι Χωκς.

Δείτε ακόμα Έπαιζε θέατρο για μήνες: Ο φονιάς που ξεγέλασε την αστυνομία παγιδεύτηκε on air από τη Νικολούλη

Επέμενε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνισή τους. Όταν έγινε η συναλλαγή εκείνος μπήκε στο σκάφος και το ζευγάρι έφυγε με το αμάξι τους. Χωρίς να το καταλάβει έδωσε στους αστυνομικούς μία πολύ σημαντική πληροφορία. Έτσι στάλθηκε σήμα για να βρεθεί το αμάξι.

Όλη η αλήθεια

Το αμάξι του ηλικιωμένου ζευγαριού λοιπόν βρέθηκε στο Μεξικό. Το είχε στην κατοχή του ένας γνωστός του Ντελεόν από την φυλακή. Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Του έγινε πρόταση να πει όλη την αλήθεια με αντάλλαγμα να έπεφτε στα “μαλακά”.

Το παιδί που έπαιξε στου Power Ranger & έγινε δολοφόνος μεγαλώνοντας

Έτσι ο άντρας λύγισε. Ομολόγησε στους αστυνομικούς είχε δεχτεί να βοηθήσει τον Ντελεόν και να απαγάγει τους Χωκς. Το σχέδιο δεν ήταν να δολοφονήσουν το ζευγάρι. Αυτό που ήθελαν ήταν να εκβιάσουν το ζευγάρι και να υπογράψουν τα χαρτιά της μεταβίβασης κλέβοντας κάρτες και μετρητά που είχαν πάνω τους.

Όμως κατά την εκτέλεση του σχεδίου τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Χωκς προσπάθησε να αντισταθεί και ο Σκάιλαρ συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να τους αφήσουν να ζήσουν.

Δείτε ακόμα Τα φρικιαστικά εγκλήματα του Κολόμβου που δεν μας έμαθαν στο σχολείο

Με την βοήθεια της γυναίκας του κι ενός τρίτου συνεργού έδεσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στην άγκυρα του σκάφους και τους πέταξε στην μέση του ωκεανού. Τα πτώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

Η καταδίκη

Το 2009 λοιπόν μετά από πολλά δικαστήρια, αναβολές και εφέσεις ο Σκάιλαρ Ντελεόν κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία και καταδικάστηκε σε θάνατο. Στην γυναίκα του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπερασπιστική γραμμή του Ντελεόν.

Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν πως ο Ντελεόν ήταν τρανς και χρειαζόταν απεγνωσμένα τα χρήματα για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αλλάξει μερικά χρόνια πριν το όνομά του. Το Σκάιλαρ ακουγόταν πιο γυναικείο από το Τζον.

Το 2008, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση στις φυλακές και πριν η υπόθεσή του τελεσιδικήσει επιχείρηση να κόψει το πέος του με ένα ξυράφι. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και διέφυγε τον κίνδυνο. Λίγα χρόνια μετά και πάλι μέσα στη φυλακή αιτήθηκε η πολιτεία να του πληρώσει την εγχείρηση και το αίτημα απορρίφθηκε.

Δείτε ακόμα Η πρώτη κατά συρροή δολoφόνος της Ελλάδας: Δηλητηριάστρια της Μάνης

Παρόλα αυτά το 2019 κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το επίσημο φύλο της. Η ταυτότητα αναφέρει πλέον “θήλυ” και έχει αφήσει μακριά μαλλιά. Προσάρμοσε το όνομά της σε Σκάιλαρ Πρεσιόσα Ντελεόν και παραμένει φυλακισμένη στην πτέρυγα των θανατοποινιτών καθώς η ποινή δεν έχει εκτελεστεί ακόμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo cover via: missbloom.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μηχανή του χρόνου στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close