Τα ντιπ αποτελούν μια δροσερή και ελαφριά λιχουδιά για να συνοδέψει το κρασί που θα πιούμε με φίλους ένα βραδάκι στη βεράντα μας. Είναι ό,τι καλύτερο ως ορεκτικό πριν καθίσουμε στο τραπέζι, αλλά και ικανοποιητικό στη περίπτωση που δεν θέλουμε να… βαρύνουμε με κυρίως πιάτο. Τα σερβρίρουμε με κριτσίνια, κράκερ, τσιπς τορτίγιας, σουβλακόπιτες.
Ντίπ πιπεριά φλωρίνης
Υλικά
2 πιπεριές φλωρίνης (βάζο)
250 γρ. τυρί φέτα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. θυμάρι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi και σερβίρουμε.
Δείτε ακόμα: Η πιο τέλεια σάλτσα φέτας (ένα δροσερό ντιπ για τα πάντα)
Ντίπ πάπρικα
Υλικά
200 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε σε μπόλ και το αφήνουμε στο ψυγείο 30′. Σερβίρουμε.
Ντίπ light με παντζάρι
Δείτε ακόμα: Ντιπ μπισκότου για κολασμένες βουτιές!
Υλικά
1 παντζάρι βρασμένο (όχι τα φύλλα)
2 κ.σ. γιαούρτι light
2 κ.σ. τριμμένο καρύδι
2 κ.γ. ελαιόλαδο
3 κ.γ. ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο multi πρώτα τα καρύδια,μετά το παντζάρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε.
Πηγή: lifesharingΕιδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα