Τι χρειαζόμαστε:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. βρώμη
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη
60 γρ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
40 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
50 γρ. καρότα, τριμμένα στον ψιλό τρίφτη
Πώς το κάνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη βρώμη, το baking powder, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα καρύδια και το καρότο και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό.
Πλάθουμε μπαλάκια (αν θέλουμε τα πατάμε για να πάρουν την μορφή μπισκότου) και τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα