Εάν σας αρέσει να ψήνετε γλυκά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ζήσει και αποτυχίες, όπως το να σας κάηκαν τα μπισκότα σοκολάτας ή το μισό κέικ σας να έμεινε κολλημένο στη φόρμα.
Μην ανησυχείτε, έχει συμβεί σε όλους μας και έτσι είναι που μάθαμε. Επειδή όμως οι ειδικοί πάντα μπορούν να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο, το PureWow μίλησε με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin ζαχαροπλάστη Ryan Butler, ιδιοκτήτη του περίφημου ζαχαροπλαστείου Butler στο Μπρούκλιν και ζήτησε τις συμβουλές του.
Να λοιπόν τι κάνετε λάθος όταν ετοιμάζετε γλυκά:
Δεν δίνετε σημασία στη θερμοκρασία των υλικών
Είναι σημαντικό, ειδικά εάν η συνταγή σας περιέχει αυγά, βούτυρο και γάλα. Μερικές φορές πρέπει να είναι κρύα, ενώ άλλες φορές σε θερμοκρασία δωματίου, ανάλογα με το τι ετοιμάζετε. Εάν λοιπόν όντως η θερμοκρασία των υλικών παίζει ρόλο, η συνταγή θα το τονίζει. Εσείς απλώς ακολουθήστε την!
Δείτε περισσότερα στο apithano.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες