Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας λωρίδες μπέικον όσο πάρει 150 γραμ φέτα 1 κρόκο αυγού πάπρικα καπνιστή ρίγανη
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στην μέση κατά μήκος και κάθε μισό φύλλο σε μακριά τρίγωνα . Λιώνουμε την φέτα με το πιρούνι και προσθέτουμε πάπρικα καπνιστή ,ρίγανη. Κόβουμε τις λωρίδες του μπέικον κατά μήκος και ξανά στην μέση ώστε να βγούν 4 κομματάκια από κάθε λωρίδα. Στο κάθε τρίγωνο της σφολιάτας βάζω 2 κομματάκια μπέικον και 1 κουταλάκι φέτα γέμιση που έχουμε ετοιμάσει στην αρχή. Τυλίγουμε σαν κρουασάν και αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 3 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς να πάρουν χρώμα και να ψηθούν .
Αθηνα Γκουτζιδου”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.