Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
λωρίδες μπέικον όσο πάρει
150 γραμ φέτα
1 κρόκο αυγού
πάπρικα καπνιστή
ρίγανη
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στην μέση κατά μήκος και κάθε μισό φύλλο σε μακριά τρίγωνα .
Λιώνουμε την φέτα με το πιρούνι και προσθέτουμε πάπρικα καπνιστή ,ρίγανη.
Κόβουμε τις λωρίδες του μπέικον κατά μήκος και ξανά στην μέση ώστε να βγούν 4 κομματάκια από κάθε λωρίδα.
Στο κάθε τρίγωνο της σφολιάτας βάζω 2 κομματάκια μπέικον και 1 κουταλάκι φέτα γέμιση που έχουμε ετοιμάσει στην αρχή.
Τυλίγουμε σαν κρουασάν και αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 3 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς να πάρουν χρώμα και να ψηθούν .
Αθηνα Γκουτζιδου”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις