Αφράτα ζαμπονοκασεροπιτάκια !

Υλικά: 

  • 1 κουπα νερό χλιαρό,
  • 1 κ.γ ξύδι,
  • 1κ.σ ελαιόλαδο,
  • ξηρή μαγιά
  • 1 φακελάκι,
  • μια πρέζα αλάτι,
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει, ίσα να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.

Δείτε ακόμα: Ζαμπονοκασεροπιτακια με την πιο αφρατη ζυμη

Το αφήνουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένο με 2 πετσέτες από πάνω για 1 ώρα ώστε να φουσκώσει καλά. Εμένα μου βγήκαν 23 τμχ. Τα έβαλα σε λαδόκολλα και στο φούρνο και από πάνω αλλειψα αβγό. Δεν υπολόγισα την ώρα στο φούρνο,αυτό πάντα το κάνω με το μάτι.Μεσα γέμιση έβαλα παριζακι και κασέρι κομμάτι. Σε μερικά έβαλα και λουκάνικο φέτες

Η συνταγη είναι από την ομάδα Συνταγές για παιδιά της κ. Katerinas Sa


Close