ΥΛΙΚΑ:
4 πακέτα σαβαγιάρ,
2 κουτιά φυτική κρέμα,
1 ζαχαρούχο γάλα,
2 βανίλιες
1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ,
300 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος,
2 κουβερτούρες και λίγη ακόμα.δηλαδή (300) γραμμάρια,
2 άνθος Αραβοσίτου Γιώτης κακάο,που γίνεται με.κρύο γάλα
Παίρνουμε.τα σαβαγιάρ τα βουτάμε.ελαφρώς στο λικέρ και τα τοποθετούμε στην πιατέλα.
Βάζουμε από πάνω την κρέμα.σοκολάτας.την οποία έχουμε.χτυπήσει.
Ξανά σαβαγιάρ και από πάνω κρέμα η οποία γίνεται ως εξής–:(χτυπάμε την φυτική κρέμα σαντιγί με το ζαχαρούχο γάλα) ξανά σαβαγιάρ και τέλος το γλάσο (το οποίο το φτιάχνουμε χτυπώντας της κουβερτουρες με την κρέμα.γάλακτος)
Τελειώνουμε με.σαντιγί που έχουμε χτυπημένη και κρατήσει στο ψυγείο και τέλος διακόσμηση γλυκό.κουταλιού περγαμόντο και φιστίκι καβουρδισμένο!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις