Χρειαζόμαστε
1 κουτάκι μπύρα 330ml
1,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
σταρένιο αλεύρι περίπου 650 γραμμάρια (θα δείτε το ζυμάρι με το μάτι θα πρέπει να μην κολλάει στα χέρια και να μην είναι σφιχτό)
Ανακατεύουμε την μπίρα με το αλάτι την ζάχαρη το λάδι το μπέικιν και προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε για περίπου 10 λεπτά .
Βάζουμε το ζυμάρι σε λαβωμένη λεκάνη και σκεπάζουμε με μεμβράνη για 30 λεπτά έπειτα βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί πλάθουμε το ψωμί μας χαράζουμε αλευρώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Mirsinh Xanthoulh”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες