Συστατικά
5-6 αυγά
1 ποτήρι γάλα
15-20 φέτες ψωμί
15-20 φέτες παριζάκι
15-20 φέτες ντομάτα
100 γρ τριμμμένο κίτρινο τυρί
Λίγο μαλακό βούτυρο
Αλάτι-Πιπέρι
Μαϊντανό
Οδηγίες
Δείτε ακομα Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί – Θα γλύφετε τα δάχτυλά σας
Κόβουμε την μία άκρη από τις φέτες ψωμί.
Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και ενσωματώνουμε το γάλα.
Αλείφουμε την μία πλευρά από τις φέτες με λίγο βούτυρο και τις τοποθετούμε σε φόρμα 26 cm που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Στις πτυχώσεις που δημιουργούνται βάζουμε μία φέτα από ντομάτα και παριζάκι.
Στο κέντρο βάζουμε τις ψιλοκομμένες άκρες μαζί με ψιλοκομμένη ντομάτα και πάριζα.
Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα με τα αυγά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε το κίτρινο τυρί και το βάζουμε για ακόμα 5 λεπτά στον φούρνο.
Δείτε ακομα Νόστιμο ψωμί με σκόρδο και μοτσαρέλα
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό μαζί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες