Ατομικά γλυκά με σοκολατένιο παντεσπάνι, κρέμα τυριού και ινδοκάρυδο!

Ατομικά γλυκά με σοκολατένιο παντεσπάνι, κρέμα τυριού και πασπαλισμένα με ινδοκάρυδο! Με αυτήν την εύκολη συνταγή μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα ατομικά γλυκά, σαν πάστες με ινδοκάρυδο, και να τις προσφέρετε σαν κέρασμα σε επίσημα τραπέζια, γιορτές, αλλά και για να τις απολαμβάνετε με την οικογένεια!

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε σταδιακά το γάλα, το σπορέλαιο και τέλος κοσκινισμένα το αλεύρι, το μπέικιν το κακάο και την βανίλια.
Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδόκολλα στο ταψί φουρνου και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα για 20 λεπτά. Το βγάζουμε το αφήνουμε να κρυώσει και με το στόμιο ενός ποτηριού το κόβουμε δισκάκια.

Για την κρέμα:

Χτυπάμε την κρεμά γάλακτος με λίγη άχνη ζάχαρη σε σφιχτή σαντιγί ρίχνουμε το τυρί κρέμα και εάν θέλουμε ψιλοκομμένη κουβερτούρα και τα χτυπάμε για 1 λεπτό. Οπότε τοποθετούμε σε κάθε δισκάκι μείγμα κρέμας το ισιώνουμε με την ανάποδη ενός κουταλιού και ρίχνουμε πάνω καρύδα τριμμένη και σε μερικά τρίβουμε από το παντεσπάνι που έμεινε κάνοντας το ψιχουλιαστό.

Ατομικά γλυκά με σοκολατένιο παντεσπάνι, κρέμα τυριού και ινδοκάρυδο!

Εκτέλεση φωτογραφία από Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Close