Ατομικά- ρολάκια- με- ινδοκάρυδο-

Συνταγή για ατομικά ρολάκια με ινδοκάρυδο κρέμα σοκολάτας και σαντιγί. Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο τότε είναι απίθανο να αντισταθείτε στα ρολάκια της Χανούμισσας.

Ατομικά ρολάκια με ινδοκάρυδο ή κεράσματα ή παστάκια ή όπως θέλετε πείτε τα που μοσχοβολούν ινδοκάρυδο. Με κρέμα σοκολάτας και βελούδινη σαντιγί. Αυτά τα ατομικά ρολάκια με ινδοκάρυδο λιώνουν στο στόμα και έχουν πλούσια γεύση και έντονο άρωμα ινδοκάρυδου που λατρεύουμε.

Είναι μία μοναδική λύση για τις γιορτές του σπιτιού σας ή για τον μπουφέ σας και σίγουρα θα τα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας και θα σας ζητούν την συνταγή. Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο τότε είναι απίθανο να αντισταθείτε στα ρολάκια της Χανούμισσας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα Ατομικά ρολάκια με ινδοκάρυδο

Ατομικά- ρολάκια- με- ινδοκάρυδο-

Ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το γλυκo ,πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε και απλά θα μαγευτείτε. Ένα πανεύκολο γλυκό χωρίς πολλά υλικά ,αυγά και φούρνο και με μια τεχνική διπλώματος της κρέμας που πραγματικά θα σας μαγέψει.

Το γλυκό όπως θα δείτε πιο κάτω σας το έχω με καρύδα τριμμένη ,εσείς μπορείτε να το κάνετε με διάφορους άλλους συνδυασμούς που θα σας γράψω.

Εκτέλεση για τα ρολάκια της Χανούμισσας

Παίρνουμε ένα ταψί κουζίνας και στρώνουμε σε όλη την επιφάνειά του πλαστική μεμβράνη. Πάνω στην πλαστική μεμβράνη, απλώνουμε το τριμμένο ινδοκάρυδο. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε την κρέμα σοκολάτας βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, τις βανίλιες και την ζάχαρη.

Έπειτα προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το κακάο. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, εκτός εστίας. Έπειτα βάζουμε την κατσαρόλα στην εστία και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει το μείγμα μας μία πηχτή κρέμα.

Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει εντελώς το βούτυρο. Αφού ετοιμάσουμε την κρέμα σοκολάτας την περιχύνουμε πάνω από το ινδοκάρυδο στο ταψί όπως είναι καυτή.

Δείτε ακόμα Σοκολατένια παστάκια με 3 υλικά χωρίς ζάχαρη

Απλώνουμε την κρέμα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού για να πάει παντού. Όσο κρυώνει το γλυκό μας χτυπάμε στο μίξερ το μόρφατ, μαζί με το φρέσκο γάλα και την ζάχαρη άχνη σε σαντιγί. Αφού κρυώσει η κρέμα σοκολάτας τελείως, βάζουμε από πάνω την σαντιγί και την απλώνουμε και αυτή σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα διότι θέλουμε να παγώσει καλά. Αφού παγώσει καλά το γλυκό μας ξεκινάμε να το κόβουμε σε τετραγωνάκια όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο. Αφού το κόψουμε ρολάρουμε κάθε τετραγωνάκι και το τοποθετούμε σε μία πιατέλα.

Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα τετραγωνάκια. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου, ινδοκάρυδο και φιστίκι Αιγίνης και απολαμβάνουμε.

Tips για τα ατομικά ρολάκια με ινδοκάρυδο

Βγαίνουν 12 ρολάκια. Αντί καρύδας μπορείτε να βάλετε τριμμένο μπισκότο, μπισκότο OREO,επισης πάνω από την σαντιγί πριν τυλίξετε τα Ρολάκια μπορείτε να βάλετε ροδέλες μπανάνας η κάποιο άλλο φρούτο η και κάποιο ξηρό καρπό.

Για νηστήσιμη εκδοχή αντικαταστείτε το γάλα με κάποιο γάλα καρύδας, αμυγδάλου η φουντουκιού, αντί βούτυρο στην κρέμα βάλτε βιτάμ η κάποιο άλλο φυτικό λίπος. Στην σαντιγί μπορείτε να βάλετε και περισσότερη ζάχαρη.

Ατομικά- ρολάκια- με- ινδοκάρυδο-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close