Μια υπέροχη και πολύ νόστιμη ιδέα!
Και από εμφάνιση?Απλά σκίζει!Δροσιστικό,ιδανικό για τις ζέστες μέρες !
- ζελέ 4 φακελάκια (φράουλα, μπανάνα και 2 ανανά)
- ζαχαρούχο γάλα 1
- ζελατίνη 2 φακελάκια σε σκόνη (2χ10γρ)
Υλικά
Εκτέλεση
Διαλύουμε κάθε ζελέ σε 1 ποτήρι βραστό νερό.
Στο ένα κίτρινο με γεύση ανανά ρίχνουμε μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
και στο άλλο μπλε. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν εντελώς (καλύτερα από την προηγούμενη μέρα).
Τα ξεφορμάρουμε και τα κόβουμε σε τετράγωνα. Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε σε φόρμα ή σε πυρίμαχο.
Σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό διαλύουμε τις ζελατίνες.
Διαλύουμε το ζαχαρούχο σε 1 1/2 φλ ζεστό νερό και προσθέτουμε σ’ αυτό τις διαλυμένες ζελατίνες.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος