Μια υπέροχη και πολύ νόστιμη ιδέα!
Και από εμφάνιση?Απλά σκίζει!Δροσιστικό,ιδανικό για τις ζέστες μέρες !
- ζελέ 4 φακελάκια (φράουλα, μπανάνα και 2 ανανά)
- ζαχαρούχο γάλα 1
- ζελατίνη 2 φακελάκια σε σκόνη (2χ10γρ)
Υλικά
Εκτέλεση
Διαλύουμε κάθε ζελέ σε 1 ποτήρι βραστό νερό.
Στο ένα κίτρινο με γεύση ανανά ρίχνουμε μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
και στο άλλο μπλε. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν εντελώς (καλύτερα από την προηγούμενη μέρα).
Τα ξεφορμάρουμε και τα κόβουμε σε τετράγωνα. Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε σε φόρμα ή σε πυρίμαχο.
Σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό διαλύουμε τις ζελατίνες.
Διαλύουμε το ζαχαρούχο σε 1 1/2 φλ ζεστό νερό και προσθέτουμε σ’ αυτό τις διαλυμένες ζελατίνες.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Αμπελοκήποι : Αυτός είναι ο Αλβανός που σκότωσε την γυναίκα του. «Με κεράτωνε με τον κολλητό μου»
- Άση Μπήλιου : Ανάδρομος Άρης στον Λέοντα από 07/12/2024 ως 06/01/2025 – Ποια ζώδια θα επηρεάσει
- Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία κλαίει και χτυπιέται ότι δεν είναι αλήθεια όσα ακούστηκαν
- Αστυνομικός της Βουλής: Κακοποιούσε το παιδί του από 3 ετών
- Μαίρη Χρονοπούλου : Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου-Οι υπόνοιες για δολοφονία και η κλοπή