- ακτινίδιο
- σαβαγιάρ
- κρεμα γαλακτος
- τυρί κρέμα
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη ένα μπολ όχι πολύ βαθύ
Υλικά
- κρεμα γαλακτος 400ml
- τυρί κρέμα 250γρ.
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη 160γρ. (προσαρμόστε στα γούστα σας, προσθέστε ή αφαιρέστε)
Για το cream cheese
Μια πρωτότυπη ιδέα!
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα για 5 λεπτά.
Ενώνουμε τα δυο υλικά σε ένα σκεύος και προσθέτουμε τις βανίλιες με τη ζάχαρη άχνη.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τη ζάχαρη, το κακάο και τη βανίλια να βράσουν για 2-3 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει καλά.
Παίρνουμε το μπολ και το ”ντύνουμε ”εσωτερικά με μεμβράνη και στρώνουμε εναλλάξ ,τα μπισκότα βουτηγμένα στο σιρόπι, κρέμα και λεπτές φέτες ακτινίδια οταν τελειώσουμε αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και γαρνίρουμε με λεπτές φετουλες ακτινίδιο όπως στην φώτο !!!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα