Μια σούπερ ιδέα . Έχετε, δει κάτι παρόμοιο;
- βουτυρο 100 γρ
- αλευρι 200-250 γραμμάρια
- γάλα 1 κουταλιά της σούπας
- αλατι 1 πρέζα
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγα 1 κρόκο
- αυγα 1 για το άλειμμα
- βανίλια 1
- χρώμα ζαχαροπλαστικής
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο, προσθέστε το γάλα και τον κρόκο αυγού, βανίλια, το αλάτι.και τελος το αλευρι λιγο λιγο .
Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και να μην κολλάει στα χέρια σας χωρίστε τη ζύμη σε δύο μέρη, 1/3 και 2/3 του το μεγαλύτερο μέρος χωρίστε το σε τόσα μέρη όσα και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και χρωματίστε με το χρώμα τροφίμων φτιάξτε τα μολύβια σας ακολουθώντας τις φωτογραφίες και βάλτε σε ταψί με λαδόκολλα και αλείψτε κάθε μολύβι με χτυπημένο αυγό.Ψήνουμε στους 200 ° C για περίπου 15 λεπτά.
κόψτε αφού κρυώσουν σε δυο κομμάτια και με ενα μαχαιράκι ξύστε τις μύτες να είστε σίγουροι οτι θα αναρωτιούνται όλοι αν τρώγονται !!!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες